Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández enfonsat després de revelar-se el seu secret: «Una foto sense roba»

Kiko Hernández està travessant un dels seus pitjors moments

Kiko Hernández, tertulià de Telecinco i presentador ocasional de 'Sálvame', ha estat molt de temps amagant un secret força tèrbol. Ara, molts mitjans de comunicació s'han fet ressò d'una notícia que el col·laborador no hauria volgut mai que sortís a la llum. Estem parlant d'un suposat embargament que ha rebut després de perdre un judici contra el diari digital 'PR Noticias'.

Kiko Hernández ha tocat fons perquè tothom parla de la seva vida privada i ell sempre ha intentat protegir la seva intimitat. Les xarxes socials s'han fet ressò de la derrota judicial del tertulià i cada cop hi ha més gent que exigeix respostes. També l'han acusat d'inventar-se una malaltia per cridar l'atenció quan va començar a treballar a la televisió, però això no és tot.

A més, Hernández té a l'esquena un exèrcit d'enemics que està disposat a fer qualsevol cosa per demostrar la seva veritable identitat. Aquesta legió de detractors assegura que les informacions que porta al plató de 'Sálvame' són falses, com ara la infidelitat d'Anabel Pantoja. Recordem que Anabel, neboda de la cantant Isabel Pantoja, ha estat al punt de mira per culpa de Kiko.

L'exconcursant de 'Gran Hermano'va anunciar que Omar Sánchez, marit d'Anabel, li havia sigut deslleial amb una altra dona durant una festa. Finalment, es va demostrar que tot era mentida i els espectadors de Telecinco ni obliden ni perdonen l'error que va tenir Hernández. Tot i això, ell no està disposat a rendir-se i segueix insistint que les seves informacions són verídiques.

Foto de la parella
Anabel Pantoja i el seu marit Omar Sánchez estan indignats amb Kiko Hernández després de les últimes notícies | GTRES

Kiko ha intentat que l'audiència deixi de parlar de la seva derrota judicial contra 'PR Noticias' revelant un escàndol que està sent força sonat. Bernardo Pantoja, pare d'Anabel Pantoja, està casat amb una ballarina anomenada Junco. I, segons explica el tertulià de 'Sálvame', Bernardo ha traït la seva parella perquè s'intercanvia missatges pujats de to amb una altra dona.

Kiko Hernández, avergonyit: «Estic al llit pensant en tu»

Kiko assegura que Bernardo Pantoja, germà d'Isabel Pantoja, té una amant virtual que es diu Rocío i que viu a Sevilla. El col·laborador ha tingut accés als missatges que s'intercanvia la parella i s'ha quedat sense alè després de llegir-los.

Per la seva banda, Anabel, filla de Bernardo, està destrossada perquè no vol que la intimitat del seu pare estigui exposada a Telecinco. Però, Hernández ha tret a la llum la conversa que Bernardo va tenir amb la seva suposada amant. «Estic al llit pensant en tu», li deia a altes hores de la matinada.

El col·laborador de 'Sálvame' assegura que té un material molt més fort, però que no el pot emetre perquè incorreria en un delicte. Segons ha explicat, hi ha imatges i enregistraments d'àudio que demostren que tot el que està explicant és veritat. A més a més, la periodista María Patiño, en descobrir l'escàndol, ha especulat: «Una foto sense roba».

Tanmateix, l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha tingut molta cura en parlar d'aquest tema, ja que sap que s'està jugant la seva credibilitat. Abans de començar a parlar ha garantit que tenia «una carpeta vermella» plena de documents que donava suport a la seva notícia. En aquesta ocasió ha sigut molt previngut, però hi ha molta gent que continua desconfiant de la seva paraula.

Kiko Hernández, en ridícul: «Alimentes el teu verí»

Anabel Pantoja va començar a treballar a la televisió per ser neboda d'Isabel Pantoja, però actualment és un personatge que brilla amb llum pròpia. Té un gran poder a les xarxes socials i és una famosa força estimada, per això els espectadors han donat la cara per ella. I és que pensen que Kiko donaria qualsevol notícia per danyar la sevillana.

Un usuari de Twitter li ha escrit un missatge demolidor a Hernández: «Alimentes el teu verí». El presentador ocasional de 'Sálvame' no ha donat resposta a cap de les crítiques, ja que considera que és el més intel·ligent. El públic té massa importància a la televisió i no li convé augmentar la seva legió de detractors.