Kiko Matamoros amb ulleres de sol a 'Sálvame'

Kiko Matamoros, en plena psicosi pels acomiadaments a 'Sálvame': «Me'n vaig...»

Kiko Matamoros va tornar ahir a 'Sálvame', però tot apunta que podria ser una de les seves últimes tardes

Ahir 'Sálvame' va donar la benvinguda a diversos dels col·laboradors que tornaven de vacances, i entre ells estava Kiko Matamoros. El col·laborador fa diverses setmanes que està allunyat del programa, gaudint d'unes merescudes vacances. 

Però, segons sembla, la seva tornada no estarà exempta de polèmica. Malgrat que els companys de Kiko pensaven que el trobarien alegre i feliç per tornar de nou a la feina, ha estat tot el contrari.

El col·laborador ha tornat malhumorat i amb molt poques ganes de fer la seva feina. De fet, va arribar a manifestar que ha tornat sense ganes i plantejant-se moltes coses per al seu futur més immediat. Així doncs, ningú reconeix a aquest Kiko i ni de bon tros, el que ha arribat a dir durant les seves primeres intervencions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El col·laborador afirmava que se'n va anar de vacances molt cremat i sense saber molt bé el paper que jugava en el programa. I és que l'aparició de la docu-sèrie de Rocío Carrasco van fer que el polemista no trobés el seu lloc i voler defensar a Antonio David Flores el va deixar totalment tocat.

Matamoros va mostrar-se en un perfil baix i sabent que en molts dels programes en què treballava, les seves opinions no eren benvingudes. Per això hi havia molts dies que no li trucaven per treballar, perquè consideraven que no predicava amb l'opinió general i que es volia mostrar davant les càmeres de televisió.

Amb aquestes setmanes de vacances, Matamoros ha pogut reflexionar i ahir va voler dir tot el que pensa, encara que això no beneficiï per a res al seu programa ni a la cadena. El col·laborador va manifestar que li va doldre molt quan Carlota Corredera va fer que Antonio Montero abandonés el plató per no donar suport a Rocío Carrasco.

A més, tampoc li ha agradat gens que dijous passat convidessin a 'La última cena' a Makoke, la seva exdona i actual enemiga pública. D'aquesta manera, Kiko considera que a poc a poc el programa i la cadena li van perdent el respecte.

Per aquest motiu, Kiko Matamoros va voler sincerar-se amb Kiko Hernández, que ahir es trobava presentant 'Sálvame' diari. A aquest li va dir que, tot i que ahir tornava a la feina, no estava clar el temps que estaria en aquest plató de televisió.

És a dir, s'està plantejant molt quin és el paper que li tocarà desenvolupar a partir d'ara i per això, ha afirmat que s'està plantejant abandonar el format de televisió.

Aquesta declaració d'intencions del col·laborador, va deixar a tots els seus companys sense paraules. Però la veritat és que en els últims mesos estem veient un Kiko Matamoros en un perfil molt baix i sense ganes de voler aportar al programa.

Kiko Matamoros, té una enemiga

Molts col·laboradors van mostrar-se tristos per la decisió que està estudiant Matamoros, però hi ha una companya que no s'ho va acabar de creure. Es tracta de Laura Fa, qui no li va posar gens fàcil la tarda d'ahir al col·laborador.

I és que la catalana considera que Matamoros no li està fent bé al programa i que està situant a l'equip en una tessitura molt complicada. Fa creu que el seu company està excusant-se en el victimisme per tornar a la feina.

A més, va manifestar que no es creia el perfil baix que va mostrar ahir per intentar guanyar l'empatia dels espectadors. Per tant, ara mateix el futur de Kiko està en l'aire i d'ell depèn seguir o deixar-ho tot.

Matamoros va afirmar que encara li queden uns dies de vacances i que els ha de gaudir, encara que ara hagi tornat momentàniament al seu lloc de treball. Així doncs, falten encara uns dies perquè coneguem la decisió final del polèmic col·laborador.