Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros i el bebè mort que trencarà el seu cor quan torni de 'Supervivientes'

Kiko Matamoros encara no ha rebut la notícia

Kiko Matamoros va decidir que el millor per a la seva trajectòria era allunyar-se tres mesos d' Espanya per concursar a 'Supervivientes 2022'.

Segons ha sortit publicat, cobra uns honoraris més que suculents per cada setmana que passa a Hondures. No obstant, no tot és bo: porta massa temps sense rebre informació i no sap què ha passat a la seva família.

Kiko Matamoros va revelar per sorpresa que era cosí d'Almudena Grandes, una de les escriptores més importants del nostre país. Va aprofitar la seva mort per explicar quin parentiu els unia i per enviar un missatge d'ànim als familiars propers. Va assegurar que tenien una relació fantàstica, així que patirà molt quan s'assabenti de l'última cosa que ha passat.

Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda
Kiko Matamoros està aïllat de l'exterior. | GTRES

Kiko desconeix que el nét de la seva cosina Almudena ha mort, el vidu de l'escriptora ha comunicat la trista notícia. Luis García Montero va explicar com se sentia i perquè no pensava rendir-se: havia de donar suport a la mare del nadó. «La meva néta va morir als 15 dies de néixer, també l'amor de la meva vida, però la meva filla viu i resisteixo per ella», ha sentenciat.

Kiko interpreta un personatge a 'Sálvame' i sembla un home dur, però és força sensible i empatitza molt amb els problemes aliens. Quan va morir Almudena Grandes li va dedicar un petit homenatge per demostrar tot el que sentia per ella. Mai no parlava del tema per no generar cap polèmica que esquitxés la brillant carrera de l'escriptora.

«És un dia trist per a tothom en general perquè són moltes les persones que han gaudit durant molts anys de la seva escriptura. Però sobretot per a la família perquè tothom l'estimava moltíssim, és una autèntica pena. Almudena és la meva cosina germana, filla d'una germana de la meva mare», va declarar visiblement afectat.

Kiko Matamoros va revelar els seus sentiments

Kiko va explicar que no era una persona gaire familiar, per això amb el pas del temps s'havia anat allunyant. Amb Almudena Grandes, però, sempre havia mantingut un vincle especial perquè van viure moltes coses junts.

No té per costum obrir el seu cor, però quan va morir l'escriptora va fer una excepció per deixar clar què sentia.

Primer pla d'Almudena Grandes.
Kiko desconeix que el net d'Almudena Grandes ha mort. | CatalunyaDiari

«Vam compartir molt de temps durant la nostra infància i primera joventut, li guardo molt afecte, com a la resta dels meus cosins», va explicar. Quan descobreixi que el nét de l'escriptora ha mort amb només 15 dies, trencarà amb tot i és possible que demani explicacions. L'organització de 'Supervivientes' té l'obligació d'informar sobre els successos greus.

Matamoros va enviar un missatge a Almudena quan va saber que havia marxat per sempre. La seva intenció era dir-li que l'apreciava molt, doncs en vida no va ser gaire afectuós amb ella. «Sempre vas ser lliure i irresistible», va escriure a través de les xarxes socials.

Kiko Matamoros cada cop té menys temps

Kiko es va proposar viatjar a Hondures per ser «el guanyador més longeu de la història de 'Supervivientes», però cada vegada perd més punts. Els seus companys li estan robant molt de protagonisme i els espectadors donen suport a altres concursants. Té poc temps per demostrar que es mereix el premi final, un premi que molts creuen que s'endurà Anabel Pantoja.

Matamoros està generant trames, però no participa en cap joc i l'audiència comença a avorrir el seu paper dins del concurs. Fins i tot els seus companys de 'Sálvame' creuen que ha creuat masses límits i que hauria de ser més generós. Es dedica a donar ordres i no ajuda a aconseguir cap prova de recompensa, una cosa vital dins del programa.