rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Matamoros confirma tenir una nova parella

El col·laborador no vol que surti a la llum, per això ha demanat prudència als seus companys
Kiko Matamoros confirma que està iniciant una nova relació | Telecinco

 

Grans novetats a la vida de Kiko Matamoros. El col·laborador de Telecinco ha confessat durant el programa 'Viva la Vida' d'aquest diumenge, 9 de desembre, que té una nova parella i està molt il·lusionat. Tanmateix ha assegurat: «Vull ser molt prudent amb això i demano als companys que també ho siguin quan em vegin pel carrer de la mà amb aquesta persona».

 

Aquesta advertència ha arribat acompanyada d'una reflexió per part de Kiko Matamoros, comentant que una experiència recent havia acabat per culpa de la televisió. Els seus companys han apostat per Sofía Suescun, amb qui el van enxampar fa unes setmanes: «Vaig tindre una relació amb la qual em vaig il·lusionar fa poc, però va anar-se'n en orris per culpa de la televisió».

 

Kiko no vol dir qui és la seva nova parella

El paparazzi Diego Arrabal ha estat l'encarregat d'aconseguir aquesta confessió i, quan la conversa anava cap a l'edat de la seva nova parella, Kiko Matamoros va tallar el tema de forma contundent: «Si és maca, intel·ligent i m'ho passo bé amb ella, m'és igual si té 24 o 18». Fins i tot el col·laborador no tindria cap problema en presentar-la als seus fills si fos necessari.

 

Per la seva part, la presentadora Emma García ha insinuat si estaria reprenent una antiga relació, però Kiko Matamoros ha explicat, de manera esquiva: «Ara estic com estic i no vull més». Tanmateix, la suposició de ser Sofía Suescun ha quedat difuminada perquè, segons han publicat a la revista 'Diez Minutos', el col·laborador ha assenyalat les lletres «DI» que serien les inicials de la seva nova parella.

 

Kiko Matamoros ha retret el seu fill Diego per haver tornat als platós de televisió | Cedida

 

Empitjora la relació amb el seu fill Diego

Diego Matamoros va ser entrevistat el dia anterior a 'Sábado Deluxe' i a 'Viva la Vida' han volgut parlar sobre el tema, ja que Kiko Matamoros va ser protagonista per retreure que novament el seu fill s'assegués als platós de televisió per parlar sobre la història entre el seu pare i Makoke. L'enfrontament va arribar a un punt que Diego va acabar amb llàgrimes als ulls i mostrant-se frustrat davant qualsevol possibilitat de reconciliació amb Kiko.

 

Per la seva part, Makoke, qui torna a estar enamorada, també va participar a 'Sábado Deluxe' per desmentir totes les paraules que acabava de dir el seu fill i per parlar sobre la seva participació a 'Gran Hermano VIP'. I durant aquest diumenge, Kiko Matamoros encara s'ha reafirmat més: «Es penedeix de cara a l'exterior i diu que no ho farà més i que s'ha equivocat, però quan pot torna a ficar-se un cop més per l'escletxa per fer-se un plató, un polígraf, una revista i el que calgui».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris