Primer pla de Kiko Matamoros amb rostre somrient

Kiko Matamoros ho confirma tot: què ha passat amb Alejandra Rubio a la seva boda

Kiko Matamoros ha parlat clar i ha deixat d'amagar el secret

Kiko Matamoros i Marta López Álamo ja són marit i muller. La parella va contraure matrimoni divendres passat a la basílica de San Miguel de Madrid. Matamoros va confirmar després el que va passar a la boda amb Alejandra Rubio, una circumstància que va sorprendre tothom.

L'enllaç de Kiko i Marta va reunir, a més de les seves respectives famílies, nombroses figures conegudes de la televisió. 250 convidats que van ser testimoni del compromís de la parella després de quatre anys de relació. Per a Marta és la seva primera boda, per a Kiko, la tercera.

El col·laborador va estar casat primer amb Marian Flores, germana de Mar Flores, amb qui va tenir els seus quatre fills grans: Lucía, Diego, Laura i Irene. Anys després va contreure matrimoni amb Makoke amb qui van tenir Anita, filla menor de Kiko.

«Aquesta és la meva tercera boda, però no per això és la menys important. De fet, és la que més. No sé quant durarà, però és la boda de la meva vida, la que sempre he desitjat i que arriba en el moment òptim», assegurava Kiko setmanes abans de la data tan assenyalada.

Kiko també ha confirmat el que ha passat amb Alejandra Rubio: ha estat testimoni de la boda perquè és íntima amiga de Marta López.

L'enllaç de Kiko i Marta revela què significa Alejandra Rubio per a la parella

La seva història d'amor va començar després de conèixer-se a un club d'oci nocturn. La fiblada va ser immediata. La seva relació, però, sempre ha estat qüestionada per la diferència d'edat que hi ha entre ells.

Kiko manifestava que aquest tipus de comentaris no eren del seu gust. «Les al·lusions a la meva edat, a la diferència d'edat amb la meva parella, i els acudits fàcils en referència a això són coses que sobren i em causen rebuig i dolor. Demano respecte a la meva edat i la diferència d'edat amb la meva parella», explicava.

Tot i això, ells han tirat endavant i Matamoros no amaga el que sent per la seva parella. «És un exemple de dona moderna, autosuficient, que no s'amaga en dir que té una relació amb mi malgrat la diferència d'edat. És treballadora, estudiant», afirmava orgullós.

Marta López, per part seva, declarava el seu amor per Kiko a les xarxes socials: «Vida meva, t'estimo amb tot el meu cor. T'estimo amb bogeria, vull passar tota la meva vida amb tu. T'adoro», escrivia.

Per a un moment tan important, el col·laborador de 'Sálvame' i la seva dona van triar persones del seu cercle més proper com a testimonis. Familiars i amics que van posar la seva signatura a l'acta de nuvis donant fe que el seu amor és real. Kiko ja va avançar qui serien els seus testimonis: «Un íntim amic, el meu fill Diego i el pare dels meus nets, Benji».

Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, posant en un event
Marta López va triar Alejandra Rubio per tenir un paper fonamental a la seva boda amb Kiko. | GTRES

Marta va pensar en persones properes que sempre li han donat suport i han estat al seu costat. «Els meus testimonis són la meva mare i la meva germana, que són dos pilars fonamentals a la meva vida, Alejandra Rubio i dues de les meves millors amigues», avançava la jove abans de casar-se.

El paper d'Alejandra Rubio a l'enllaç va ser una sorpresa

Alejandra Rubio, que manté una estreta amistat amb Kiko Matamoros i que coneix des de la seva infància, és íntima amiga de Marta López. El matrimoni va pensar que la filla de Terelu Campos havia de tenir aquest paper destacat a l'enllaç per la profunda amistat que ella té amb tots dos.

Tant Kiko com Marta han confirmat a la seva revista de capçalera com n'és d'important Alejandra Rubio per a tots dos.

Primeríssim primer pla d'Alejandra Rubio mirant a càmera
Alejandra va esdevenir una invitada diferent de la resta a la boda de Kiko i Marta. | GTRES

Els darrers anys Alejandra Rubio ha consolidat la seva amistat amb Marta López mentre es distanciava de la filla menor de Kiko, Anita Matamoros. La relació d'aquesta última amb el seu pare continua al punt de mira, fa dos anys que estan separats després del divorci del col·laborador de Makoke.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!