Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

Kiko Matamoros decideix abandonar abans de ser pare i deixa 'Sálvame' tremolant

Kiko Matamoros deixa tothom sense paraules després de dir adeu a 'Sálvame'

Kiko Matamoros està travessant per un dels seus moments més delicats en els més de 20 anys que porta treballant a la televisió. El polèmic col·laborador de Sálvame ha estat molt criticat per l'audiència del programa per les actituds que ha mostrat en els darrers anys. I més especialment després de tornar de Supervivientes.

Matamoros sempre ha tingut haters i aquests no han aguantat les contínues faltes de respecte als col·laboradors del programa i als convidats.

Kiko Matamoros es veu embolicat en una emboscada en ple directe

Això ha generat una onada de crítiques a les xarxes socials en què també s'ha assenyalat Rafa Mora, un dels seus pupils més grans.

El cas és que al programa d'aquest dimecres, Sálvame va plantejar un parell de preguntes a l'audiència que van molestar notablement el xicot de Marta López Álamo.

I és que n'hi ha molts que consideren que Kiko és una mala influència per a Rafa Mora i que tots dos s'extralimiten de vegades quan estan junts al plató de Telecinco.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros s'enfronta a un company de Sálvame | Catalunya Diari

Així, l'enquesta plantejada pel programa va determinar que el madrileny fa que el seu company Rafa Mora perdi els papers en directe encoratjat pel col·laborador veterà.

Kiko Matamoros decideix deixar-ho després d'acusar-lo d'allò més greu

Però Kiko, veient l'embolic que estava patint, ha amenaçat de deixar-ho tot. Ho ha exposat així si creuen que la seva participació suposa un problema per al programa, i especialment quant a audiències.

«No és perjudicial, sinó beneficiosa, el pitjor són les actituds de gent que pica sabent quin és el punt feble de cadascú», afirmava el col·laborador de Sálvame.

Aquesta pregunta també ha estat qüestionada a la redacció i als col·laboradors. «Crec que quan estan junts no han après a mesurar i a la persona amb qui tinguin el conflicte li poden fer força mal», exposava Marta López.

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Kiko Matamoros, decidit a defensar-se de totes les crítiques | TELECINCO

Mentrestant, el tertulià es defensava dient que «quan existia l'«eix del mal» era l'època de millors audiències. Ara tot ha canviat, malauradament».

El col·laborador se'n va del plató i amenaça de fer-ho per sempre

«Volem més audiència o que la gent ens vulgui més? Rafa ha creat enfrontaments que sí que generen audiència, però que ha generat un rebuig cap al programa». Així ho qüestionava Carmen Alcayde davant les riallades de Kiko.

Aquest sostenia que «no venim a caure bé a l'audiència, el problema són les faltes de respecte». Sobre aquest assumpte, la direcció de Sálvame ha proposat una opció perquè Kiko i Rafa no coincideixin al plató, però Matamoros no ha quedat callat.

«No coincidir és restar-li oportunitats de venir ell, així que si jo seré una càrrega perquè un company vingui menys dies, jo abandonaria el programa». Alhora, el col·laborador ha afegit que es prengui la decisió segons l'opinió dels tuiters, ja que «la immensa majoria de l'audiència no utilitzen les xarxes socials».

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros se'n va de Sálvame  (potser per sempre) | TELECINCO

Per si no n'hi hagués prou, Kiko ha tingut a veure en directe com el seu gran 'azote' a Sálvame, Germán González, li dedicava un altre vídeo al costat de la seva parella. Recordem que divendres passat Kiko va esclatar com mai contra el col·laborador acusant-lo de riure's d'ell als seus vídeos per anomenar-lo «vell» en més d'una ocasió.

Després de veure aquest vídeo, Kiko, molt tens pel que va passar durant la tarda, va decidir agafar les seves coses i se n'ha anat del plató de males formes. Fins i tot Adela González li ha hagut de cridar l'atenció i li ha demanat «respecte», una cosa molt aplaudida pels seguidors del programa.