Imatge d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja explica que el seu embaràs està sent difícil perquè no troba el seu lloc

Isa està nerviosa perquè s'ha de decidir com més aviat millor

Isa Pantoja sap que forma part d'una de les famílies més polèmiques de la premsa del cor, és més, ha protagonitzat molts escàndols. Fa uns anys, va deixar enrere el seu caràcter rebel i, actualment, és el rostre més amable del clan, el que té més fama. Està centrada en la seva relació amb el model Asraf Beno, tant que fins i tot vol tenir un fill amb ell d'aquí a dos anys.

Recentment, Isa P ha emès un breu comunicat a les seves xarxes socials que fa suposar el pitjor: el seu nou embaràs haurà d'esperar. En el seu moment, va explicar que abans de portar un nen al món volia acabar els estudis i, ara, ha explicat una cosa important. Encara li queden dos anys i aquesta temporada encara no té universitat, és a dir, que no acaba de trobar el seu lloc.

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja està molt centrada en la nova vida | Instagram

Isa treballa a la televisió perquè mai ha volgut dependre dels diners de la seva mare, però això genera una sèrie de responsabilitats. Col·labora en diversos programes i viu a Andalusia, així que cada cop que viatja a Madrid perd un temps fonamental per a la seva formació. Aquest any ha tingut problemes perquè havia d'estar a Telecincoper obligació, ja que havia de defensar la seva cosina a Supervivientes 2022.

Tot i això, vol fer tot el possible per convertir-se en una gran advocada i després de completar els estudis tindrà un altre fill. El procés està sent difícil, al seu moment, no pensava que duraria tant, però continua igual d'animada que sempre. I és que, sap que té capacitat per aconseguir un títol universitari, de fet, la seva família n'està orgullosa.

Pantoja ha tingut moltes oportunitats de guanyar diners al món de l'espectacle, però només accepta les propostes blanques. No li interessa carregar contra el seu germà Kiko, tot i que aquest s'ha passejat per molts platós parlant malament. Vol protegir Isabel, la matriarca del clan, i per això cal que mantingui una postura discreta.

Isa Pantoja està buscant una cosa important

A més, Isa ha aprofitat el seu poder a les xarxes socials per demanar consell als seus seguidors: vol trobar un bon centre universitari. Vol estudiar a distància perquè no pot deixar de treballar i tampoc gaudeix de gaire temps lliure. Per això, ha pensat que el millor és estudiar des del seu domicili, però es vol matricular en una escola amb bona reputació.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Chabelita
Isa Pantoja confia plenament en el seu xicot Asraf | Catalunya Diari

«Estic decidint a quina universitat en línia me'n vaig, però han estat dos anys molt bons a la meva, que és presencial i pública», anunciava. Així, ha demostrat que els somnis es compleixen, ja que realment ella mai va voler dedicar-se a la televisió i ho està aconseguint. Segons ha explicat, és tímida i no se sent còmoda davant de les càmeres, però la vida la va portar per altres camins.

Pantoja, després de guanyar els diners suficients, ha passat a un discret segon pla i no ha tornat a donar problemes. L'únic que vol és gaudir del seu fill Albertito i ampliar la família en un futur, encara que el seu embaràs serà dur. Primer ha d'esdevenir advocada i demostrar que els seus detractors no tenen raó quan l'acusen de no estar centrada.

Isa Pantoja ha promès arribar fins al final

Isa ha assumit que és complicat anar a la universitat de manera regular, perquè no es pot permetre el luxe d'apartar-se de la televisió. «Pel meu Alberto i per projectes futurs m'he adonat que m'és impossible assistir-hi sempre», reconeixia. Per aquest motiu, ha demanat consells als seus seguidors perquè facilitin centres que s'emmotllen a les seves necessitats: vol estudiar a distància.

Pantoja està passant un moment molt dolç, ja que el públic l'ha convertit en la persona més estimada de la família. Fa uns anys, aquest lloc el tenia Kiko Rivera, però la situació ha canviat i, ara, és ella la propietària de tot. I és que, la jove ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies, i no hi ha ningú que pugui frenar la seva força.