Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Kiko Matamoros, destrossat amb la mort d'una cosina secreta: «Una dona molt famosa»

Kiko Matamoros ha revelat que és cosí d'una persona molt estimada i respectada

Kiko Matamoros, col·laborador habitual de Telecinco, fa més de dues dècades que treballa al món del cor. S'ha convertit en un personatge reconegut i polèmic, per la qual cosa la premsa es fa ressò de tots els seus moviments. Tot i això, té una gran destresa per amagar alguns secrets i encara hi ha moltes coses que no es coneixen sobre ell.

El mateix Kiko Matamoros va revelar al 'Sábado Deluxe' que és cosí de l'escriptora Almudena Grandes, traspassada el dissabte passat, 27 de novembre. El món de la cultura s'ha quedat orfe, ja que és una de les artistes més reconegudes del panorama literari. Molt poca gent coneixia que l'artista era cosina del col·laborador, ja que tots dos s'han esforçat per mantenir amagada aquesta coincidència.

Almudena ha mort després d'una llarga i silenciosa lluita contra el càncer. Tenia tan sols 61 anys, i la seva mort l'ha convertit en una icona dins del món de les lletres. Jorge Javier Vázquez, que assegura que Almudena Grandes és una de les escriptores més importants del país i que la seva pèrdua marcarà un abans i un després, va lamentar el mateix dissabte que era «un dia trist per a tothom, ja que són moltes les persones que han gaudit durant anys de la seva escriptura».

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros revela que és cosí de la famosa escriptora Almudena Grande | GTRES

Matamoros, visiblement afectat, ha fet un pas endavant per revelar el seu gran secret: «Almudena era la meva cosina». Molts periodistes de Telecinco sabien que el col·laborador estava emparentat amb «una dona molt famosa», però ningú no s'havia atrevit a dir-ne el nom. Finalment, ha estat ell qui ha donat tots els detalls sobre aquesta relació tan misteriosa.

Kiko Matamoros se sincera: «A la família la volíem moltíssim»

Almudena Grandes ha lluitat contra el càncer amb una elegància que està sent aplaudida per tots els mitjans de comunicació. Segons ha explicat el seu cosí Kiko, va treballar fins al final en un dels seus llibres que serà publicat ben aviat. El mateix Kiko Matamoros va explicar que «hi ha un inèdit que es publicarà ben aviat, que forma part dels 'Episodis Nacionals', perquè ella que era admiradora de Pérez Galdós».

Jorge Javier Vázquez, gran admirador de Grandes, li ha volgut rendir un bonic homenatge a Telecinco. El presentador també està afectat perquè fa poc es va haver d'acomiadar de la seva amiga Mila Ximénez per culpa de la mateixa malaltia. Sobre la mort d'Almudena, ha destacat que la pèrdua «deixa molta gent trencada». «Jo no m'ho esperava, era joveníssima, no em podia creure la notícia quan l'he llegida. Per mi, 'El corazón helado' és una novel·la impressionant», ha declarat Vázquez.

Matamoros reconeix que «a la família se l'estimava moltíssim», per la qual cosa s'haurà d'esforçar molt per superar aquest cop, ja que no es troba en un bon moment. Ha perdut la relació amb Anita Matamoros, la seva filla petita, a qui estava molt unit.

Kiko Matamoros i el seu gran secret: «Part de la meva infantesa»

Kiko ha publicat al seu compte d'Instagram una fotografia d'Almudena Grandes i li ha enviat un missatge força emotiu. «Ets part de la meva infància, de la meva primera joventut i un motiu d'orgull indissimulat. Sempre vas ser lliure i aclaparadora», escriu el col·laborador.

Els espectadors de Telecinco s'han quedat sense paraules en descobrir aquesta notícia. Molt poca gent sabia que era parent d'una escriptora tan prestigiosa. Els fans del col·laborador no han trigat a enviar-li missatges d'afecte, ja que entenen que està travessant per una situació força impactant.