Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.

Kiko Matamoros dona una notícia sobre Belén Esteban que deixa tothom mut

Matamoros no es talla a l'hora de parlar de la seva companya

Kiko Matamoros ha fet unes declaracions a 'Sálvame' que han generat força polèmica al voltant de la figura d'una de les seves col·laboradores estrella, Belén Esteban.

'Sálvame' ha acollit un dels periodistes del cor que millor coneix Belén i especialment Alicia Senovilla i ha parlat amb tota mena de detalls sobre la seva relació amb la 'princesa del pueblo'. En efecte, Antonio Sánchez Casado ha estat debatent uns minuts amb Terelu, María Patiño i els col·laboradors del programa de Telecinco i ha relatat com és treballar amb Alicia Senovilla. Arran d'aquest debat, però, Belén Esteban ha sortit esquitxada.

Kiko Matamoros deixa gelats a tots en revelar el secret de Belén

«La meva feina amb ella no va ser fàcil», assegura Antonio. Segons el seu punt de vista, Alicia i Belén han tingut disputes que estaven motivades per la gran fama de la 'princesa del pueblo'.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Belén Esteban i Alicia Senovilla
La mala relació entre Belén Esteban i Alicia Senovilla ha provocat la confessió de Kiko | Catalunya Diari

«A la primera part de la temporada, hi treballàvem Alicia, Belén i jo. Belén era l'estrella i, a partir de la segona part de la temporada, ella va preferir no presentar res més», va confessar al plató.

Després de les paraules de Sánchez Casado, ha sorprès la contundència amb què ha parlat Kiko Matamoros sobre Belén.

Tot i que el convidat ha defensat Belén, Kiko Matamoros ha posat sobre la taula que treballar amb ella no és gens senzill. Aquesta notícia ha deixat tothom mut.

La visita d'Antonio Sánchez Casado ha fet parlar clar a Kiko

«Sobretot és complicat quan no ets el seu amic». Kiko Matamoros ha deixat tothom sense paraules després de pronunciar unes paraules que sens dubte tindran en les pròximes hores una fèrria resposta de Belén.

Imatge d'Antonio Sánchez Casado a 'Sálvame'
Antonio Sánchez Casado defensa Belén Esteban a 'Sálvame' | TELECINCO

És una dona amb qui sempre ha tingut una relació força tensa a plató, tot i que últimament sembla que entre els dos col·laboradors estrella de 'Sálvame' s'han calmat les aigües.

«En aquesta guerra s'està pintant un perfil de Belén que em sembla molt bé. Però no ha estat una dona fàcil per treballar-hi», ha comentat Kiko Matamoros.

«Quan ets amic de Belén, tot és fantàstic, però quan no ho ets, Belén és molt complicada en un plató», conclou. Aquesta notícia ha deixat l'audiència sense paraules perquè tothom pensava que 'la Esteban' era molt humil.

La veritat és que l'ex de Makoke ha deixat clar que no sabia del cert com era Alicia Senovilla. «Però Belén, fàcil, no ho ha estat mai», ha sentenciat.

Defensen Belén Esteban després de les dures paraules de Matamoros

Això sí, les dues presentadores del programa de divendres passat no s'han quedat callades després de les dures paraules de Kiko.

Belén Esteban
Belén Esteban s'ha quedat bocabadada amb la confessió | Telecinco

Per exemple, Terelu Campos ha volgut defensar la seva amiga Belén així. «Si ens posem així, fàcils no en som cap», deia. Mentrestant, Kiko ha assegurat que això «no és veritat, és gent que és més rancuniosa que una altra. Santificar ara Belén Esteban com a companya de feina em sembla molt bé», ha recalcat el tertulià.

Una altra de les que ha saltat a la palestra ha estat María Patiño. Aquesta ha fet memòria a plató, assegurant que en aquell moment Belén estava emergint als mitjans de comunicació, i posava el focus en què estava envoltada de persones que volien representar-la perquè sabien l'èxit que tindria.

«Recordo aquell primer any, no et dic que sigui santa i que no sigui complicada. Però, no estàvem parlant de l'època complicada de Belén», confessava la gran amiga de la 'princesa del pueblo'.