Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ja sap la notícia de la pròxima boda a casa d'Ortega Cano

Rocío Carrasco ja coneix els rumors que involucren Ortega Cano

Rocío Carrasco ja coneix els nous plans de boda que sonen a la casa d'Ortega Cano. I és que un dels seus membres planeja casar-se abans que s'acabi l'any.

Però tal com continua la situació familiar, no serà estrany que Rocío Carrasco no estigui convidada a la boda. Encara que qui es casi sigui un dels seus germans.

Ortega Cano ja sap els plans que té el seu fill

Tot i que Gloria Camila va donar declaracions fa poc que li encantaria casar-se amb el seu xicot David, la veritat és que no és ella qui té plans de boda tan sobtats. Sinó l'altre fill d'Ortega Cano i germà de Rocío Carrasco: José Fernando.

El vam poder veure dissabte a l'aniversari de Gloria Camila, a qui li va dedicar unes paraules boniques: «Volia expressar el meu sentiment cap a tu Gloria aquesta nit, perquè m'has estat donant suport en tota la meva vida, durant molts anys. No m'has deixat mai sol i sempre m'has suportat en tot. Hem superat moltíssims cops junts, jo, gràcies a tu, més que res, perquè sempre m'has ensenyat tot el que he après en aquesta vida. I aquesta nit volia expressar-te que t'estimo molt i que compleixis molts anys més i que sempre sigui amb tota aquesta gent al teu costat. T'estimo».

Doncs ara és José Fernando el que té plans de casar-se abans que finalitzi el 2023 i ho farà amb la mare de la seva filla María del Rocío, segons Informalia. En efecte, amb Michu. Les darreres notícies que es coneixien indicaven que tots dos s'havien separat i estaven enmig d'una guerra legal per la custòdia de la nena. Tanmateix, segons informa aquest mitjà, sembla que han tornat i que preveuen donar-se el 'sí, vull' aviat.

Muntatge amb fotos de José Fernando Ortega, Michu i la seva filla
El fill d'Ortega cano es casarà amb Michu, la seva parella i mare de la seva filla. | Catalunya Diari

El fill d'Ortega Cano i germà de Rocío Carrasco encara no ha sortit de la clínica on estava ingressat, segons explica aquest mitjà. És cert que dissabte era present a la festa de la seva germana, però surt amb permisos especials, igual que va fer per Nadal.

Ortega Cano sap que tenen previst casar-se quan ell acabi la rehabilitació

Tal com explicava Gloria en la seva participació en 'Pesadilla en el paraíso', José Fernando fa cinc anys que està ingressat en una clínica. Ara, aquest any 2023 serà el definitiu i, si continua avançant tan bé com fins ara, en podrà sortir.

Així, a principis de l'estiu, José Fernando ja podria recuperar la llibertat i començar a planejar aquesta boda. Per això, els agradaria casar-se a finals del 2023 i tenir uns mesos previs per a la preparació de l'esdeveniment, però no volen un esdeveniment gran, segons explica Informalia. Volen quelcom més aviat senzill, petit i amb familiars i amics més propers.

José Ortega Cano amb el seu fill
El fill d'Ortega Cano es refugia en ell i li demana consells. | EUROPA PRESS

Ara bé, dins de tot això, el mitjà també explica que Ortega Cano hauria fet una petició al seu fill: que es quedessin a Madrid a viure. Des del centre, una font propera els ha explicat que «ha millorat notablement i ja està llest per iniciar una nova vida. José Fernando és un noi molt agradable, no es fica en embolics i es porta bé amb tothom».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!