Imatge d'Emma García

'Supervivientes 2023': Emma García decideix revelar el secret de l'edició

'Supervivientes 2023' amaga un gran secret dies abans de la seva estrena

'Supervivientes 2023' està a punt de començar. Un format que es preveu apassionant i pel qual Mediaset té les esperances posades perquè faci reflotar les dades d'audiència. Unes dades que no han estat gaire benèvoles per al grup de comunicació el darrer any 2022.

El 2 de març a les 22.00 h, competint contra un os dur de rosegar, el partit de Copa entre el Reial Madrid i el Barcelona, torna 'Supervivientes 2023'.

El 'reality' comença per a alegria dels seus fidels seguidors i aquest cap de setmana 'Fiesta' ha repassat tots els noms dels 17 concursants que ja són a Hondures per fer la protocol·lària preconvivència prèvia a l'inici del 'reality'. Uns dies en què es coneixeran una mica millor i on de vegades sorgeix l'amor entre alguns.

Coneixem el gran secret de 'Supervivientes 2023'

Emma García s'ha mullat sobre aquest càsting tan divers que ha dut a terme la productora Bulldog TV. Les seves paraules han revelat el gran secret: els famosos no són tan potents com en altres edicions.

Tot apuntava que els primers noms que sortissin a la llum feien veure que seria una edició molt intensa per les característiques de les confirmades, per exemple: Raquel Mosquera, Gema Aldón, Adara Molinero o Patricia Donoso. Altres noms han estranyat perquè el gran públic en desconeixia notablement alguns com Bosco Martínez-Bordiú o Artùr Dainese, el model que ha estat l'últim confirmat pel programa.

Foto de Jorge Javier Vázquez amb el logo de 'Supervivientes'
'Supervivientes 2023' està a punt de començar. | ESPAÑA Diario

Les últimes hores 'Supervivientes 2023' també confirmava la presència dels fills de Raquel Bollo: Manuel Cortés i Alma Bollo. Uns germans que ja eren a les travesses del 'reality' des de fa força temps.

Emma García diu en veu alta el que molts pensen

Emma García ha decidit donar la seva més sincera opinió sobre aquest elenc de concursants que començarà el seu repte a 'Supervivientes 2023'. Ha aprofitat per confirmar el secret de domini públic: molts no són coneguts.

Emma García s'ha quedat desconcertada en veure aquesta quantitat de concursants, alguns per a ella totalment desconeguts, i llançava una reflexió sobre els seus noms: «Si penseu que em sabré tots els noms i cognoms dels supervivents… teniu una presentadora espavilada, però no tant», ha dit en to jocós. La seva espontània frase ha provocat les rialles dels col·laboradors i, fins i tot, dels seus caps.

Un format que sempre delecta els seus fidels seguidors

Un dels que segur amb prou feines coneixia la seva existència Emma és Artùr Dainese, un model del qual veurem si es fa ressò als Cayos Cochinos. Més enllà de l'àmbit de la moda, per al gran públic és tota una incògnita i per a Emma García, més del mateix.

Foto de 'Supervivientes 22'
'Supervivientes' ja ha començat el compte enrere per a la seva estrena. | Mediaset

A més del càsting de concursants del 'reality', tots els focus apuntaran cap a una de les noves presentadores del format. Estem parlant de la 'noia del temps', Laura Madrueño, que ja ha viatjat a Hondures per reconèixer el terreny. Ho ha fet per començar a familiaritzar-se amb una illa on estarà lluny de casa durant més de tres mesos.

Amb tot, aquesta és la llista oficial de concursants de 'Supervivientes 2023': Gema Aldón, Alma Bollo, Manuel Cortés, Adara Molinero, Patricia Donoso, Raquel Arias, Bosco Martínez Bordiú, Artùr Dainese, Raquel Mosquera, Jaime Nava, Sergio Garrido, Ginés Correguela, Arelys Ramos, Jonan Wiergo, Katerina Safarova i Asraf Beno.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!