Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros abandona 'Sálvame' després d'encarar-se amb Núria Marín: «Fins a les...»

La relació de Kiko amb els seus companys està cada vegada més tensa

Kiko Matamoros està cada vegada més fart de 'Sálvame' i dels seus companys de Telecinco. El format que li ha donat feina des de fa més d'una dècada està en caiguda lliure, ja que les dades d'audiència dels últims mesos han sigut les pitjors de la seva història.

Arran d'això, la preocupació ha anat apoderant-se de la direcció de l'espai. Així que, la cadena ja busca noves formes i continguts per reactivar el seu format estrella.

Sense renunciar a la seva essència, l'objectiu és tornar a captar l'atenció dels fidels seguidors d'un espai que ha estat líder de la seva franja horària durant molts anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, en plena estratègia de 'Sálvame' per reconquistar la seva audiència, Kiko Matamoros ha esclatat contra els suposats tripijocs de la direcció per fer xou i millorar les seves dades.

Kiko Matamoros esclata contra els seus caps a 'Sálvame' per la manipulació de vídeos

El veterà col·laborador ha carregat durament contra la direcció del programa per, suposadament, adulterar la informació i així poder generar polèmica de forma gratuïta.

En aquesta ocasió, Matamoros ha esclatat després de posar-se sobre la taula el desafortunat comentari que va dedicar a Anabel Pantoja durant un esdeveniment en què tots dos van participar.

Les seves paraules van deixar entreveure que s'estava burlant de la seva companya pel seu aspecte físic i el seu pes, acusant-lo públicament de 'gordofòbia'.

«Jo el que he dit és que l'obesitat és un problema. Que no s'ha de fomentar ni jugar amb això, perquè pren la vida de 140.000 persones en aquest país. Que no és cap broma», ha dit amb la intenció d'aclarir les seves paraules.

Tot i haver demanat disculpes públiques a la neboda d'Isabel Pantoja, les declaracions de Kiko han seguit portant cua. Una situació que ha tret de polleguera el tertulià, que considera que tot ha estat manipulat per deixar-lo en mal lloc.

«Celebro altra vegada l'objecte de manipulació d'aquest programa, perquè precisament en aquest 'photocall' jo li demano perdó a Anabel, però curiosament es talla aquesta frase de les imatges. Interessava més tenir a Anabel Pantoja cabrejada pel que es veu», assegurava molt molest.

'Sálvame', en xoc després que Kiko Matamoros abandonés el plató

El discurs de Matamoros ha estat carregat de ràbia cap als seus caps i un brutal enuig que ha acabat amb el tertulià abandonant el plató de Telecinco.

El col·laborador ha estat molt dur en recordar que el programa fa molts anys que dona joc amb els hàbits alimentaris d'Anabel Pantoja. De fet, no entén la doble vara de mesurar del format i molt menys el linxament que ha rebut per un comentari que, per a ell, ja és cosa del passat.

«Conec aquest programa perfectament i per això estic fins a les pilotes de tot. Estic fins a les pilotes que es jugui de manera cívica i vil amb aquestes coses quan aquí fem un circ. Ara ens portem les mans al cap», deia mentre s'aixecava molt enfadat de la seva cadira.

Finalment, el tertulià va decidir posar terra pel mig i abandonar el plató després de la seva topada amb la presentadora, Núria Marín. «O em deixes parlar o me'n vaig», deia minuts abans d'executar la seva amenaça.

Ja de tornada al programa, Kiko ha volgut aclarir el motiu del seu brutal enuig. Així considera que les seves opinions estan sempre sota el punt de mira, i no està disposat a tolerar totes les acusacions que recauen sobre ell.

«No estic disposat que se'm pengi la G de 'gordòfob', la N de negacionista, la M de masclista. Ni la lletra que li surti dels nassos aquí a cadascun. Jo sé el que soc, la formació que tinc, del qual puc parlar i de què no. Tinc claríssim el que dic i quan ho dic», ha assenyalat per tancar l'assumpte.