Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

Kiko Matamoros ensenya una foto sense roba a un conegut home: «Em fiques molt»

Kiko Matamoros ha flirtejat amb un col·laborador de Telecinco

Kiko Matamoros, tertulià de Telecinco, fa molt temps que treballa als mitjans de comunicació, però segueix amagant un gran secret. Alguns dels seus companys estan convençuts que ha mantingut relacions íntimes amb homes, o almenys, que hi ha jugat.

Ell assegura que té resposta per a aquest rumor, però no explicarà la veritat de manera gratuïta. Kiko Matamoros sap que alimentar segons quines històries enganxa l'audiència, per la qual cosa mai ha negat amb rotunditat que hagi flirtejat amb homes en circumstàncies concretes.

Una de les persones que està desitjant que el col·laborador desveli el misteri és el presentador Jorge Javier Vázquez. El català està convençut que Kiko ha tingut més d'una trobada amb algun home íntim quan era adolescent.

El tertulià té una mentalitat molt oberta i sempre ha estat força presumit, així que té cert èxit en l'art de seduir. Recentment, ha celebrat el seu 65 aniversari de manera especial: publicant una fotografia sense roba. Està orgullós del seu cos perquè passa molt de temps fent esport i no es permet prendre alguns aliments.

Aquesta és la raó per la qual ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram una imatge on apareix en una actitud molt suggerent. Un dels seus companys de 'Viva la Vida', programa en què col·labora setmanalment, ha reconegut que se sent atret per ell.

Es tracta de José Antonio Avilés, que li ha demanat que li mostri la fotografia al complet. «Em poses moltíssim», li ha dit davant de l'atenta mirada d'Emma García, presentadora de l'espai.

Kiko Matamoros, al descobert: «Només és un número»

Kiko Matamoros assegura que no té cap complex amb la seva edat. Ha publicat la imatge sense roba per demostrar que està encantat. «Aquesta nit celebro els 65 'tacos'. Gràcies als que m'heu acompanyat en la meva posada a punt i convençut que l'edat només és un número», ha escrit al compte d'Instagram.

Matamoros mai no hauria pensat que un dels seus companys de feina intentés coquetejar amb ell d'una manera tan directa. És cert que José Antonio Avilés s'hi ha dirigit en un to de broma, però l'audiència creu que hi havia part de realitat en les paraules.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros cuida molt la seva imatge | GTRES

Kiko en cap moment s'ha sentit ofès i ha continuat amb el joc perquè sap que és un espectacle força atractiu. En aquest sentit, ha admès que s'ha sotmès a una infinitat de tractaments estètics, però assegura que l'estat del cos és mèrit seu.

Matamoros ha explicat que aquest estiu es va fer una «marcació abdominal», que considera un «suplement». El programa 'Viva la Vida' ha emès aquesta notícia i els seus espectadors han quedat sense alè.

Kiko Matamoros està orgullós: «Seguidors i seguidores»

Kiko Matamoros no ha frenat els peus a José Antonio Avilés perquè està encantat d'agradar tant a homes com a dones. De fet, ha confessat que ha compartit la imatge sense roba al seu Instagram perquè volia arribar a un públic variat. Segons ell, és una manera de celebrar l'aniversari amb els seus seguidors.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros es vol casar amb la seva nòvia Marta López | GTRES

Matamoros, actualment, manté una relació amb la model Marta López Álamo, que és força més jove que ell. Tot i això, la diferència d'edat no suposa cap problema per a la parella perquè el col·laborador té un esperit molt jove. Segons ha explicat, pretén casar-se amb la seva xicota i tenir-hi fills.