L'última foto de Kiko Matamoros fa saltar les alarmes entre els seus seguidors

El col·laborador de 'Sálvame' està al Carib mexicà gaudint de les seves vacances amb la seva xicota

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros no dubta en defensar la seva parella, Marta López | Telecinco

Des de fa setmanes, Kiko Matamoros no travessa un bon moment de salut. I és que després d'operar-se de la vesícula va haver d'afrontar una pancreatitis que l'ha obligat a estar més de quinze dies ingressat. Afortunadament ja va rebre l'alta, però, com ell mateix va revelar, ha de continuar amb un catèter posat i prenent-se diverses pastilles diàries.

De fet, el fet que no estigui encara recuperat és quelcom s'ha pogut apreciar en una de les últimes fotos que ha compartit en xarxes. Instantània que ha fet saltar les alarmes entre els seus seguidors, que es troben preocupats.

La imatge que ha cridat l'atenció

Tot i que ha de continuar recuperant-se, el col·laborador de 'Sálvame' ha marxat de vacances. En concret, ha marxat amb la seva xicota, Marta López Álamo, al Carib mexicà. I de la seva estada idíl·lica està compartint imatges en el seu compte d'Instagram.

Una d'aquestes fotos el mostra d'esquenes pujat en una moto i és aquesta la que ha provocat que els seus fans s'hagin preocupat, ja que hi apareix, segons el criteri dels seus seguidors, extremadament prim. És cert que ell mateix va revelar que ha perdut 14 quilos, però en aquesta instantània sembla que siguin molts més. Els seus braços, les seves cames i fins i tot el seu tors no semblen els del Kiko Matamoros de fa uns mesos. I d'això n'és perfectament conscient perquè que ha acompanyat aquella amb aquest comentari: «El que queda de mi i un casc de @spyredelectricgroupmexico».Bona mostra de la preocupació que aquesta imatge ha suscitat són alguns missatges que li han deixat els seus fans:

«T'has quedat en els ossos, fill».

«Estic fluixejant. Quants quilos has perdut?».

«L'important és que estàs millor. Els quilos es recuperen».

«Mare meva, estàs primíssim!».

«Ai, Kiko, que prim estàs! Cuida't molt campió i sigues tot el feliç que puguis. Després del que has passat, viu».Aquests missatges, així com molts altres d'afecte i suport que està rebent, han estat contestats per Kiko. Ho ha fet compartint una altra fotografia on apareix fumant-se un puro i que ha acompanyat d'aquestes paraules: «Gràcies per tanta generositat i afecte».


Comentaris

envia el comentari