Primer pla de Kiko Matamoros somrient i amb ulleres de sol

Els plans de Kiko Matamoros pel seu net Matías abans de morir

El col·laborador li ha transmès aquest últim desig a la seva filla Laura

Kiko Matamoros travessa un gran moment personal, i mostra d'això és la magnífica relació que manté amb gairebé tots els seus fills. Encara que sabem que amb Anita, fruit de la seva relació amb Makoke, encara té molts assumptes per resoldre.

I mentre el col·laborador es recupera de la seva última intervenció estètica, sembla que aprofita el temps per organitzar el futur de la seva família.

De fet, té molt clara la professió a la qual es dedicarà el seu net Matías, fill de Laura Matamoros. Així ho ha compartit ella mateixa en xarxes socials, on ha mostrat la divertida conversa que ha mantingut amb el seu pare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons sembla, Kiko està molt emocionat amb el gran progrés que ha fet el seu net amb la pilota de futbol. «El noi li donarà bé, que li doni amb les dues cames i li pegui d'una vegada amb cadascuna», li comenta a la seva filla.

A més, sembla que té molt clar el camí per convertir-lo en un jugador de primer nivell. «A Pozuelo hi ha una bona escola de futbol, què aprengui tècnica, i després al Majadahonda i d'aquí a l'Atleti».

«Ja ho ficarem en juvenils al Madrid, com més aviat comenci a aprendre tècnica millor... Si li agrada i li posa passió et dic que se'n sortirà», li narra emocionat.

El col·laborador té un únic desig: «He de veure-li jugar a primera abans de morir-me i em poden quedar 16 anys».

D'aquesta manera queda palès el gran afecte que sent pel petit. I és que està convençut que quan creixi pot arribar a ser «un central d'època o un davanter centre collonut».

Kiko Matamoros segueix recuperant-se dels seus últims retocs estètics

Era divendres passat quan Matamoros visitava una clínica estètica per fer-se un nou retoc, el tercer en menys de 10 dies. El tertulià se sotmetia a un marcatge abdominal i un retoc en els seus ulls que podria tractar-se d'una blefaroplàstia.

Tot i que s'ha mostrat una mica adolorit, al seu costat ha estat en tot moment la seva xicota, Marta López Álamo. «Tot bé, amics. La meva recuperació està en les millors mans», assegurava en xarxes socials.

De fet, sembla que a poc a poc ja va reprenent els seus deures el dia a dia. És més, fins i tot fa res, sortia acompanyat de la seva noia a fer unes compres.

Tanmateix, serà aquest dilluns quan mostrarà el resultat final. Així, Matamoros tornarà a ocupar el seu lloc com a col·laborador a 'Sálvame'. Llavors és quan presumirà de la seva nova cara i del seu nou cos.

Per la seva banda, Laura Matamoros sembla estar portant el seu segon embaràs estupendament. De fet, gaudeix de la tendra espera al costat de Benji Aparicio.

Encara que fa tot just uns mesos anunciaven la seva ruptura definitiva, la notícia que un nou bebè està en camí ho ha canviat tot.

«Em torno boja amb aquesta coseta d'aquí», anunciava emocionada a les seves xarxes socials. «He tingut moltes pujades i moltes baixades durant aquest mes. Han passat moltes coses».

«Jo fa tres setmanes pensava que començaria de zero la meva vida sense Benji. Hem d'aprofitar aquesta situació per lluitar i estar, i crear aquesta família que volem, aquesta família imperfecta», explicava als seus seguidors.

«El més important a la vida és que el meu fill tindrà un germanet o germaneta, i Benji serà pare de nou. La meva família està increïblement feliç i m'emociono perquè és una cosa que volia des de fa molt temps».

Encara que, aquesta no és l'única novetat en la família, ja que també han afegit a una tendra mascota que té a tots enamorats.

Una gosseta de la raça Chow Chow en la qual la 'influencer' no hi hauria escatimat en despeses. De fet, Laura desemborsava entre 2.000 i 2.500 euros per ella.