Rocío Carrasco asseguda en un plató de Telecinco

Rocío Carrasco reapareix radiant hores abans de revelar el seu gran somni

L'exdona d'Antonio David Flores farà pública una cosa que canviarà la seva vida per sempre

Rocío Carrasco s'ha proposat ressorgir de les seves cendres i sembla que aquesta tasca encara no ha acabat. Després de protagonitzar un documental que ha fet història, ha acceptat participar a 'Sálvame' per destrossar la telenovel·la que Antena 3 té preparada.

El programa de Jorge Javier està perdent força en les últimes setmanes, així que els seus responsables no han tingut més remei que demanar ajuda a la nova reina del feminisme. L'hereva de la Jurado aterrarà a Telecinco per revelar el seu secret més gran.

Alguns mitjans ja han començat a especular amb quina serà aquesta polèmica confessió. N'hi ha que asseguren que farà públic un nou embaràs i els qui juguen amb la possibilitat que es converteixi en col·laboradora de l'espai vespertí.

L'expectació és màxima, pràcticament la mateixa que quan es va estrenar 'Contar la verdad para seguir viva'. 'Socialité', el format conduït per María Patiño, no ha parat fins a aconseguir pistes de la notícia que donarà l'exdona d'Antonio David.

L'última vegada que ha sortit del seu domicili és per assistir a un concert del guitarrista Daniel Casares, en què també va participar la seva amiga Anabel Dueñas. Aquesta dona no s'ha separat de la filla de la Més Gran des que es coneixen, ja que tenen una relació molt especial.

No seria d'estranyar que l'acompanyés al plató de Vázquez per fer el famós pas que canviarà la seva vida. Cada vegada hi ha més periodistes que juguen amb la possibilitat que estigui a punt de portar un nen al món.

De moment, la protagonista no vol fer cap comentari al respecte. És conscient que ha de complir amb el compromís que té amb Telecinco, així que no ha compartit cap dada rellevant.

Els reporters de la presentadora gallega han aconseguit arrencar-li unes paraules exclusives. «Estic contenta, feia temps que no estava tan contenta», comenta la mare de Rocío Flores.

Els rumors d'embaràs sonen amb força

La veritat és que la vida de Carrasco ha fet un gir de 180 graus. Ha deixat de ser un personatge tenebrós per esdevenir una de les persones més aplaudides del país.

També ha ajudat la seva bona relació amb la premsa, ja que ara hi ha molts periodistes que estan contribuint a netejar la seva imatge. María Patiño forma part d'aquest exèrcit i no ha trigat a donar-li veu abans de la seva anhelada participació a 'Sálvame'.

Segons ha explicat en el concert de la seva amiga Anabel, estava molt satisfeta amb la decisió que va prendre en el seu dia d'explicar la seva versió. «M'ha canviat», assegurava amb un somriure.

Les últimes imatges que es tenen d'ella són bastant cridaneres. Les xarxes socials s'han fet ressò del somriure tan sincer que ara s'ha convertit en la seva carta de presentació. Ha canviat la seva actitud amb el públic: ara és molt més amable i ha aconseguit guanyar-se l'afecte de gran part de l'audiència.

No podem oblidar que encara hi ha molta gent que no confia en la seva paraula. Per aquest motiu, la seva col·laboració amb el programa de Jorge Javier pot ser una arma de doble tall.

Els seus detractors estan desitjant que cometin algun error i més ara que Antonio David ha començat a respondre a les acusacions que ha estat rebent. Caldrà espera unes hores per veure què ha de confessar la filla de la Més Gran.

Cap informador ha aconseguit dades concretes, però n'hi ha molts que especulen amb un possible embaràs. Recordem que, en un dels últims capítols del documental, Rociíto va garantir que estava preparada per tornar a ser mare.

Sense cap mena de dubte, la notícia canviaria el rumb de la història. Tenint en compte l'esperit familiar de la col·laboradora d'Ana Rosa, hi ha possibilitats que es reconciliés amb la seva mare pel bé del seu futur germà.

No obstant això, tot són teories. Ningú ha pogut confirmar que el somriure de Carrasco estigui motivat per una notícia d'aquestes característiques.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.