Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros encara no sap que la ruptura és definitiva i que s'ha acabat l'amor

Kiko Matamoros, sense paraules

Kiko Matamoros és un dels grans protagonistes deSupervivientes 2022. El col·laborador de Telecinco ho ha deixat tot per viatjar fins a Hondures per participar en el concurs més dur de la televisió.

Kiko ja té 65 anys i, tot i que el seu cos ha viscut molts excessos, encara està en forma. Però sembla que l'edat no perdona i els dies a Hondures se li fan un pèl massa pesats. 

A més, Kiko ha marxat deixant sola la seva xicota, de qui —segons diu— està molt enamorat. També els seus fills, amb qui intenta passar molt més temps que abans, i els seus nets. 

Tot i que es troba aïllat de tot el que passa fora del concurs, quan torni a Espanya es trobarà amb la crua realitat i veurem quina és la seva reacció.

Kiko Matamoros, aïllat

Kiko Matamoros està molt enamorat de Marta López Álamo. La seva parella l'ha visitat a Hondures i li ha ofert tot l'amor possible perquè Kiko no es rendeixi en la seva aventura a Hondures. Tot i això, no li ha explicat res de la ruptura que pot deixar Kiko a l'estocada. 

La seva filla, Laura Matamoros, fa temps que travessa una mala època amb la seva parella Benji Aparicio. La jove havia aconseguit superar totes les crisis amb el seu xicot, però ara, segons confirma aquest dimecres la revista Semana, sembla que no han pogut més.

La filla de Kiko Matamoros i el conegut xef han decidit posar punt final a la seva relació després de sis anys junts. El que més sorprèn és que fa només cinc mesos que arribava al món el seu segon fill, Benjamín.

Ja abans del part es rumorejava que la Laura i el seu xicot estaven passant per una severa crisi, tot i que van decidir donar-se una segona oportunitat amb el naixement del nen. No ha funcionat i Benji ha abandonat la llar familiar per traslladar-se a casa dels pares. La Laura i els dos nens, mentrestant, s'han quedat a casa.

Suposadament, la ruptura ha estat de comú acord i hi ha bona relació entre ells, pel bé dels fills. El cuiner intenta passar el màxim de temps possible amb els seus fills i la filla de Matamoros està tornant a la seva feina com a influencer

Ara, doncs, caldrà veure quina és la reacció de Kiko Matamoros quan torni d'Hondures i vegi el panorama familiar que té.