Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales

Irene Rosales comunica a Kiko Rivera que la relació s'ha acabat

Irene ha deixat d'amagar la realitat

Irene Rosales es va guanyar el respecte de la premsa del cor perquè sempre donava la cara durant els escàndols de la família Pantoja. El problema és que el seu marit, Kiko Rivera, va decidir carregar durament contra la cantant i a partir d'aquell moment tot va canviar. Va allunyar-se d'ella per donar-li la mà al seu germà Francisco, que acaba de trencar definitivament la seva relació amb ell.

Irene Rosales ha comunicat a Kiko el que pensa el fill de Carmen Ordóñez: vol allunyar-se del DJ i ha declarat la guerra en un to contundent. Tot va començar per unes declaracions que l'hereu de Cantora va donar a Sábado Deluxe. Va dir que Carmina «no era exemple de res», paraules que han despertat el malestar del torero.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales ha donat suport a Kiko Rivera en tot | Mediaset

Irene ha intentat calmar el seu marit, no l'ha inclòs en molts dels seus moviments per protegir-lo, però ja no pot continuar dissimulant. Francisco està molt dolgut amb ell, no entén per què ha atacat Carmen Ordóñez i no vol perdonar-lo. També li ha dedicat unes paraules a Isabel Pantoja que donaran molt de què parlar, ja que són força contundents.

Irene és conscient que la situació no té solució, el DJ ha arribat massa lluny i cada vegada té més enemics. Francisco no acostuma a parlar sobre la seva vida privada, però s'ha saltat les normes per deixar clar que està força dolgut. No comprèn com Isabel s'ha portat tan malament amb Kiko i ell continua al seu costat, és una cosa que mai no arribarà a comprendre.

«No concebo com una mare pot fer aquestes coses al seu fill, no em fa pena i ho sento per Kiko», ha declarat a la revista Hola! Recordem que la tonadillera té mala relació amb ell perquè es nega a lliurar-li part de l'herència que li va deixar Paquirri. Isabel s'ha quedat amb «uns objectes de torejar» que no li serveixen per a res i que a Fran el farien molt feliç.

Irene Rosales va tenir una discussió amb Kiko

Irene era la cara més amable de la família Pantoja, de fet tots els periodistes estaven encantats amb ella. El problema és que el seu marit va començar a parlar massa. Ha justificat tots els comportaments de Kiko Rivera, actitud que ningú no entén i que l'ha condemnat de per vida.

Foto d'Irene Rosales en primer pla.
Irene Rosales ha parat a Kiko en moltes ocasions | GTRES

Rosales, segons expliquen a Telecinco, dona suport al germà de Francisco en tot el que fa, però de manera pública. En privat sí que li recrimina els seus errors, així que no seria estrany que li recriminés el comportament que va tenir amb Carmen Ordóñez. L'última entrevista que Rivera va fer al Deluxe va ser dura i li ha costat la ruptura amb Fran, relació que ha acabat de manera definitiva.

Kiko Rivera té dos germans per part de pare, Francisco i Cayetano, amb aquest últim sí que gaudeix d'una connexió sincera. Però amb Fran mai no ha acabat d'encaixar perquè les seves vides han estat completament diferents. El torero s'ha dedicat a la seva professió i s'ha centrat en la seva família, mentre el DJ ha anat saltant de plató a plató parlat de la seva vida privada.

Irene Rosales ha pres una decisió que no pot canviar

Irene havia emprès una carrera televisiva que li donava molts èxits, però va haver de renunciar al seu lloc de treball. Kiko l'havia situat al centre de totes les mirades, ja que estava parlant malament d'Isabel Pantoja i tots volien escoltar la col·laboradora. Per això va abandonar Viva la Vida i ara tots els ingressos que rep procedeixen de les xarxes socials.

Rosales és plenament conscient que la guerra no s'ha acabat, al contrari: no ha fet més que començar. Ara hi ha un nou guerrer, Francisco, el fill de Carmina Ordóñez que ha frenat els peus al marit de la col·laboradora.