Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros es gasta 8.000 euros cada mes per pagar la seva nova residència

El col·laborador de Telecinco ha escollit un hotel de luxe del passeig de la Castellana de Madrid, una de les zones més exclusives de la capital

Kiko Matamoros ha experimentat un gir de 180 graus a la seva vida des de fa uns mesos. Després del divorci entre el col·laborador de Telecinco i la seva dona, Makoke, el tertulià va deixar la casa de 'La Finiquilla' a Madrid,  on continuen vivint Makoke i Javier Tudela. A més a més, la seva filla, Ana Matamoros, ha anat a viure a Milà perquè va decidir anar-hi a estudiar disseny de moda.

Adeu per sempre a la relació amb Makoke

Havent passat vint anys amb Makoke, Kiko s'enfronta a una nova etapa i ha decidit instal·lar-se, almenys durant els mesos vinents, a l'Hotel Eurostars Madrid Tower de cinc estrellesA aquest hotel de luxe  s'hi allotgen equips de futbol com el F.C. Barcelona quan es desplacen per jugar a la capital espanyola. Se situa al passeig de la Castellana i gaudeix d'unes vistes espectaculars de Madrid i d'unes instal·lacions amb totes les comoditats.

Com és l'hotel on s'allotja Matamoros? 

L'estada a l'hotel no li surt gens bé de preu a Kiko Matamoros. Aproximadament, la nit costa 200 euros, cosa que vol dir que al mes li surt per uns 6.000 euros. A més a més, el col·laborador compra el servei de cuina de l'hotel i, per tant, els càlculs són a prop de 8.000 euros cada mes. Com que necessita la roba ben neta i a punt cada dia, per si no fos prou, Matamoros també gaudeix del servei de bugaderia. 

Kiko va des de l'hotel fins a les instal·lacions de Mediaset diverses vegades a la setmana. Ara està treballant a 'El club del espectador', a 'Sálvame', també és col·laborador de 'Gran Hermano VIP' i de 'Viva la vida'. La vida de Kiko s'estabilitzarà en aquest hotel de luxe o buscarà un nou habitatge? Ja ho veurem.

Tot i que sembla que Kiko Matamoros s'estigui deixant una dinerada durant la seva nova vida com a divorciat, alguna vegada ha comentat que la casa que tenia a 'La Finquilla' tenia despeses de 15.000 euros. Si és així, està estalviant una gran quantitat de diners gràcies a l'estada a l'hotel.