Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros trenca el cor a la seva xicota amb la seva darrera confessió

Kiko ha estat massa dur amb la dona que estima

Kiko Matamoros no es pensava que l'estrena del seu nou 'podcast' amb Marta López Álamo, 'Amar para Vivir', portaria tants disgustos a la seva xicota. Tot després que aquest confessés certs aspectes que han destrossat del tot el cor de la seva parella.

Kiko Matamoros va acceptar l'oferta de Mediaset, i més concretament d' Mtmad, per embarcar-se en aquesta aventura. Suposava una feina que tocaria un tema de la parella de què s'ha parlat molt, i no és cap altre que la diferència d'edat entre ells. A més, tots dos han volgut opinar sobre la seva apassionada relació i quins projectes tenen de futur el col·laborador i la jove model.

Kiko Matamoros confessa la crua realitat a la seva xicota

La veritat és que sobre el futur de la parella, Kiko Matamoros ha deixat clar que la seva història amb Marta «té data de caducitat». No obstant això, ara estan més bé que mai i els quatre anys que han passat junts no els canviarien per res del món.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros assumeix que la relació durarà un temps limitat | TELECINCO

A través de diversos capítols, Kiko i Marta s'obren com mai davant de l'audiència de Mtmad. En aquest primer capítol, tots dos han decidit parlar sobre la diferència d'edat entre l'un i l'altre.

Sobre aquest assumpte tan espinós i que tants maldecaps li ha provocat a Kiko al plató de 'Sálvame' , el tertulià ha dit el següent. «El més honest serà no ser una càrrega per a qui t'ha fet feliç».

Kiko sap que la «data de caducitat» encara ha d'arribar

«Hi haurà un moment en què això serà inevitable i caldrà saber transcendir-ho, superar-ho i dir-te adeu donant-te les gràcies», sentenciava Kiko davant de la mirada atenta de la seva xicota, Marta.

Imatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
Kiko Matamoros sap que un dia haurà de dir adeu | MEDIASET

Aquest és un tema que incomoda notablement la model, que no vol veure la realitat. I és que són 40 anys els que es porta amb el seu xicot, Kiko Matamoros. Com que el fa sentir malament, diverses vegades hem vist la model intentar canviar de tema per no parlar d'aquesta «data de caducitat» que tindria la relació.

Han estat uns moments en què Marta podria estar pensant: 'en quin moment he acceptat aquesta oferta per parlar de la relació amb el meu xicot'. Però, el cas és que gràcies a aquest treball s'embutxacaran una notable quantitat de diners per parlar de la seva vida.

Marta, més incòmoda que mai en parlar d'un tema delicat

El que ha cridat l'atenció és que a Kiko sí que se l'ha vist còmode parlant sobre aquest tema tan delicat. Assegura en aquest primer capítol del 'podcast', que la relació «ja l'ha compensat» i que els quatre anys que ha estat amb la seva parella han estat «els més bonics de la seva vida».

Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.
Kiko Matamoros ha donat la pitjor notícia a la seva parella, Marta López Álamo | Catalunya Diari

A més, ha manifestat que ha tingut «molta sort» que es trobés amb ella. Per ell, ha estat «la loteria que li ha tocat», ha afirmat davant d'una Marta que s'emocionava cada cop més. Això sí, el que sap Kiko és que el moment en què la parella s'hagi de separar arribarà.

Haurà de ser generós per pensar que qualsevol dia aquesta relació no podrà donar-li gaire més en diversos sentits. Li agrairà a Marta que hagi estat al seu costat i «es retirarà», ha dit.

Totes aquestes afirmacions les ha fet Kiko Matamoros davant de la seva xicota. Ella ha estat a punt de trencar-se diverses vegades fins que, per fi, Marta ha aconseguit que Kiko parés de parlar d'aquest assumpte i han canviat radicalment de tema, perquè produeix molta ansietat a la model.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!