Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera aconsegueix el seu objectiu: «L'ha fet fora de Cantora»

Isabel hauria pres una decisió dràstica amb Agustín Pantoja

Isabel Pantoja no deixa de sumar problemes. Pel que sembla, recentment la 'tonadillera' prenia la decisió de posar al seu germà de l'ànima, Agustín, de potes al carrer. «Isabel Pantoja ha expulsat de Cantora aquest dimecres al seu germà Agustín, l'ha posat al mateix carrer», revelava Kiko Matamoros a 'Sálvame'.

Una decisió que estaria motivada després de sortir a la llum «la data per a la primera vista d'un judici pel qual la Fiscalia demana tres anys de presó». Així, Isabel Pantoja es negaria a tornar a trepitjar una altra vegada la presó i per això voldria allunyar-se del seu germà, a més de sentir-se enganyada.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko no ha deixat en molt bon lloc la seva mare | Europa Press

«Això se li havia amagat i, com que era coneixedora, se li havia dit que era una bogeria, que no prosperaria... Doncs hi ha data», assegurava el tertulià. Una informació que Anabel Pantoja  no ha dubtat a desmentir: «El meu oncle és a casa, a Cantora».

De fet, a la 'influencer' no li 'consta' que hi hagi hagut una discussió entre Isabel Pantoja i Agustín. Però, això sí, deixava molt clar que si Agustín passa alguna nit fora de casa, no serà perquè la Pantoja l'hagi fet fora al carrer.

«M'ho asseguren de primera mà. El meu oncle no ha dormit fora perquè la meva tieta l'hagi fet fora», ha defensat Anabel.

Anabel Pantoja tindria un germà secret
Anabel Pantoja ha tornat a sortir en defensa de la tieta | GTRES

Tot i que Matamoros ha reiterat la informació: «T'asseguro que el teu oncle va sortir de casa aquella tarda». «Que no! Tinc la prova aquí!», insistia Anabel i passava a l'atac: «La teva paraula no és la de Déu!».

I per si això no fos suficient, sembla que un 'grup d'afectats econòmicament' podria presentar una querella criminal per estafa contra Isabel Pantoja. «Se li poden sol·licitar tres més. Són diversos els afectats i la xifra podria estar per sobre dels 500.000 euros».

Isabel Pantoja, enfonsada després de les declaracions de Julián Muñoz

D'altra banda, Julián Muñoz segueix carregant contra Isabel Pantoja, deixant-la per terra en la seva docu-sèrie que s'emet a Telecinco. «En cap dels permisos que vaig tenir em va anar a buscar, que hauria sigut normal», l'acusava en un dels últims capítols.

L'exalcalde de Marbella explicava que el detonant de la seva ruptura amb Pantoja es va produir quan li van atorgar el tercer grau: «Vaig preguntar on era Isabel Pantoja i em van dir que es trobava al dentista».

A més a més, també esmentava un dels episodis més dolorosos per a ell. En concret, un va ser quan la 'tonadillera' el feia fora de la casa que tots dos compartien.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Agustín i Isabel Pantoja podrien anar a la presó | Europa Press

Després de passar un cap de setmana fora amb la seva nova parella, Muñoz tornava a la finca de La Pera, però es trobava amb la desagradable sorpresa que tenia la porta tancada: «Obro la porta principal i no es pot obrir perquè havien tancat per dins».

En aquell moment, Isabel Pantoja baixava les escales i es produïa una topada. «Ja sé que estàs començant a tenir relacions amb una persona ramadera… Saps què et dic? Que te'n vagis d'aquesta casa, que tens de termini marxar avui», li deixava anar la cantant.

A més, l'exalcalde li donava a la 'tonadillera' on li fa més mal esmentant el tema del seu fill. «No es pot deixar ningú tirat al carrer i en tenim múltiples exemples i concretament un. Al seu fill Kiko l'ha deixat al carrer», deixava anar.

Julián també recordava que Isabel Pantoja li va dir unes paraules que avui dia segueixen fent-li mal: «No trobaràs mai a la teva vida una dona que t'estimi tant com jo».

Alguna cosa sobre el que ell va pensar «doncs, cony, amb els 't'estimo'...». Des d'aquell moment, l'expolític assegura que mai més n'ha sabut res.