Primer pla de Mayte Zaldívar durant un programa de Telecinco

Mayte Zaldívar deixa els seus sense paraules en parlar del càncer de la seva filla Elia

Mayte Zaldívar reapareix davant dels mitjans dies després d'anunciar la malaltia d'Elia Muñoz

Mayte Zaldívar, exdona de Julián Muñoz, va deixar tots totalment commocionats després de confessar públicament la malaltia de la seva filla Elia Muñoz. Una notícia que va caure com un gerro d'aigua freda a la família de l'exalcalde de Marbella i que ara es mostra més unida que mai.

Mitjançant una trucada telefònica a 'Sálvame' i dies abans que s'estrenés el documental del seu exmarit, Mayte demanava ajuda desesperadament. «Ara mateix necessito un miracle del cel a la meva vida, us demano que reseu per mi», comentava completament trencada.

Imatge de Mayte Zaldívar caminant pel carrer amb la mascareta posada i unes ulleres de sol
Mayte Zaldívar reapareix desolada després de conèixer-se la malaltia d'Elia Muñoz | Europa Press

Dies després de confessar «el pitjor que m'ha passat a la vida», l'exdona de Julián Muñoz reapareixia davant dels mitjans.

Mayte Zaldívar reapareix desolada després de parlar de la malaltia d'Elia Muñoz

La família Muñoz-Zaldívar ha hagut de fer front a moltes adversitats que la vida els ha posat al seu camí, i que van portar Mayte i Julián a la presó. Amb ells sempre han estat les seves dues filles: Elia i Eloisa, intentant mantenir-se al marge, però defensant els seus progenitors.

Ara, Elia Muñoz és a qui l'ha tocat fer front a un dels moments més difícils de la seva vida. De fet, era Mayte Zaldívar la que explicava que li havien detectat un càncer i només demanava forces per poder tirar endavant.

Tant per a ella com per a Julián Muñoz, conèixer la malaltia de la seva petita els va deixar destrossats. I així és com se la va poder veure dies després entrant al seu domicili amb la seva parella, Fernando Marcos.

Amb el capcot i les ulleres de sol, Mayte Zaldívar evitava pronunciar-se sobre el càncer d'Elia Muñoz. Alhora, als seus ulls es reflectia l'angoixa i la preocupació. Amb un tímid «gràcies», l'exsupervivent agraïa el suport i les mostres d'afecte mentre romania atenta a la salut de la seva filla menor.

Des que va saltar la notícia, tots els mitjans han anat buscant als protagonistes, sabent que és un moment delicat. Però, per la seva banda, els protagonistes prefereixen fer pinya al voltant d'Elia Muñoz. De fet, va ser ella la que va confirmar la informació aportada per Mayte Zaldívar.

Julián Muñoz amb posat seriós
Julián Muñoz va quedar destrossat després de conèixer la malaltia d'Elia | Xarxes Socials

«Avui em trobo regular. És cert el que hem dit. Moltes gràcies i perdona no poder dir més», explicava a 'Jaleos'.

Mayte Zaldívar no pot amagar l'angoixa per la salut d'Elia Muñoz

Com no podia ser altrament, Mayte Zaldívar no ha dubtat a bolcar-se amb Elia. El passat Nadal el van celebrar tots junts en un intent de donar suport a la petita de la família, ja que no és moment de recórrer a vells retrets i per això Julián i Mayte romanen units pel bé d'Elia Muñoz.

Tal com va informar Kiko Matamoros, Elia ja es troba immersa en el tractament per lluitar contra el seu càncer. De moment, les notícies són positives, ja que se'l van diagnosticar a temps.

Imatge d'Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant pel carrer
Mayte Zaldívar es bolca amb Elia| Europa Press

Tot i això, el tumor es troba en una zona del cos una mica complicada que «té uns efectes dolorosos a curt i mitjà termini», però Elia no perd l'esperança de sortir airosa d'aquest tràngol.

Segons va explicar Matamoros, la intenció de la família era portar la malaltia d'Elia Muñoz a la més estricta intimitat, fet que ha estat impossible complir. «Ells no volien que transcendís, però efectivament era irremeiable», explicava el col·laborador.

Imatge general d'Elia, la filla de Julián Muñoz, asseguda a un plató de televisió
Elia Muñoz ja està en tractament| GTRES

L'angoixa de Mayte l'ha portat a compartir el seu dolor, però sobretot a demanar ajuda. Una ajuda perquè resin per ella i «que m'enviïn les vostres millors energies perquè em surti bé«, comentava.

«Tota la resta no m'importa gens», afegia totalment destrossada i desesperada. Des de llavors, només s'ha sabut sobre l'evolució d'Elia Muñoz.