Primer pla de Rocío Flores mirant cap a un costat

Rocío Flores celebra la notícia que pot canviar-ho tot a la seva família

Rocío Flores celebra el replantejament del divorci

El pare de Rocío Flores i Olga Moreno tornen a sorprendre'ns amb nou gir en els esdeveniments de la seva relació. Després que es confirmés el romanç entre l'exguàrdia civil i Marta Riesco, tot semblava indicar que el pare de Rocío Flores estava molt il·lusionat.

«Fa algun temps vaig dir que no tornaria a parlar sobre la meva vida privada i he intentat mantenir-ho fins ara, que em veig obligat a donar una sèrie d'explicacions», al·legava en un comunicat.

«Vull començar dient que Olga és una dona extraordinària, una mare excepcional i ha estat la millor companya de viatge fins que els nostres camins han pres rumbs diferents. Sempre serà la meva família i sempre podrà comptar amb mi», comentava sobre qui encara segueix sent la seva dona.

Imatge de Rocío Flores plorant durant la trucada d'Olga Moreno a El programa de Ana Rosa
Rocío Flores plora a 'El Programa de Ana Rosa' després de les paraules de qui va ser parella del seu pare| Mediaset

«Porto diversos mesos separat i per tant estic refent la meva vida. Vaig comunicar de forma pública la meva separació fa tres mesos. No tinc per què amagar-me. És cert que Marta Riesco i jo hem començat a construir una relació», prosseguia.

No obstant això, sembla que aquest núvol de felicitat es podria haver dissipat durant les últimes setmanes. I és que han esdevingut certs moviments per part tant de Riesco com d'Antonio David que criden l'atenció.

Així ho donava a entendre Diego Arrabal, que va poder enxampar l'ex de Rociíto «arribant a l'hotel VillaMadrid, un dels hotels on se sol quedar la gent de la tele».

Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Flores
Marta Riesco i Rocío Flores són companyes de treball a 'El programa de Ana Rosa'| Catalunya Diari

«Va arribar cap a les nou del vespre, al cotxe, va baixar diverses maletes i va pujar per l'aparcament perquè ningú el veiés», explicava sobre el seu comportament estrany.

«Ha passat alguna cosa a la parella Marta i Antonio David? És molt estrany. Ara que han dit que estan junts, dorm en un hotel. És tot molt estrany. No avançarem esdeveniments, però compte amb aquesta dada», assenyalava.

Antonio David i Olga es replantegen el seu divorci

D'altra banda, s'acaba de confirmar que  l'empresària i el pare de Rocío Flores podrien haver decidit no seguir endavant amb el seu divorci i donar-se una segona oportunitat. O almenys això apunten persones molt properes a la parella.

«No signaran cap divorci», informaven 'El Programa de Ana Rosa'. «Seguirà sent parella legalment, cap dels dos està ara mateix per la tasca de redactar cap document previ ni res d'això».

«No hi haurà tampoc cap règim de visites dels nens respecte a la menor que tenen en comú perquè els nens segueixen amb tots dos», informaven.

Imatge de Rocío Flores ajudant a Olga Moreno amb les coses de la seva botiga
Rocío Flores ha estat ajudant a Olga amb les gestions a la botiga de Màlaga | EUROPA PRESS

Mentre que, per la seva banda, l'exguàrdia civil ha decidit explicar la seva versió de la història a Youtube. D'aquesta manera, ha situat en el temps la crisi que no han aconseguit remuntar al seu matrimoni i coincideix amb l'emissió de la docu-sèrie de Rociíto.

Una cosa que se suma a la participació de l'actual dona d'Antonio David a 'Supervivientes'. «Allà van passar coses que només Olga i jo sabem i que parlem al seu moment i allà es queda, és clar», revelava.

«Quan parles amb la que és la teva dona des de fa 22 anys i li dius que et separes, no sé si cal explicar que faràs la teva vida amb una altra persona, perquè potser això és fer més mal», matisava. «No saps si dir-ho és el millor o no dir-ho precisament per això, per no fer mal», intentava justificar-se.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
David Flores Carrasco vol estar amb Olga després del divorci | Europa Press

A més a més, el pare de Rocío Flores reconeixia també els seus errors i deixava clar que «es penedia de no haver-ho dit. M'he equivocat». D'altra banda, Marta Riesco podria haver mogut els fils per sortir guanyant enmig del conflicte.

I és que cada cop ressonen amb més força els rumors que apunten que la reportera volia que se sabés la seva veritat. «Marta Riesco explicava a amigues d'Olga que ella estava amb Antonio David perquè li ho diguessin a ella», l'han acusat.

Mentrestant, tant la dissenyadora com els fills d'Antonio David estarien passant-ho realment malament. «Ho estan passant molt malament per culpa d'Antonio David». I és que fins i tot Rocío Flores, que sempre s'ha mostrat defensora fèrria del seu pare, deixava clar que no estava del tot contenta amb el seu comportament.