Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada

Belén Esteban té molt clar què farà lluny de Telecinco

Els negocis de la col·laboradora tenen molt d'èxit

Belén Esteban veu cada cop més a prop el moment de dir adeu al seu lloc de col·laboradora a 'Sálvame'.

Tot i això, ella mateixa reconeix que té motius més que de sobres per replantejar-se aquesta decisió. «Si no ho he fet, ha estat pel meu marit, Miguel Marcos, i la meva filla, perquè a ella li encanta 'Sálvame'» , reconeixia.

«Li encanta veure que no soc a casa, perquè a mi de seguida em cau la casa a sobre», explicava la col·laboradora. «Miguel m'ha dit que qui he de triar soc jo, però que és una decisió molt forta i podria ser equivocada».

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paolo Vasile.
Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paolo Vasile. | LND 

Però això no impedeix que certes circumstàncies hagin portat Belén Esteban al límit. «Belén i Antonio Rossi saben que aquest any he estat a punt d'anar-me'n». «No vull dir que me'n vagi ja, però a mi em queda poc», advertia deixant els seus seguidors força impactats.

D'aquesta manera, la princesa del poble deixava clar que el dia que decideixi anar-se'n, ho farà per sempre. Descarta completament la idea de participar en un altre programa: «El dia que me'n vagi de la tele, me'n vaig de la tele», sentenciava.

Al seu torn, la delicada situació que travessa la seva mare portaria Belén Esteban a voler dedicar-hi tot el temps possible.

Discussió a 'Sálvame' amb Belén Esteban
Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara. | Mediaset 

«Ella viu a Benidorm i feia mesos que no la veia. Hi ha persones que em necessiten i he d'estar-hi, no m'ho perdonaria», assegurava.

Per a desgràcia dels seus detractors, Belén Esteban trigarà a marxar. Ella mateixa confirmava que acaba de renovar amb La Fábrica de la Tele, on treballa des de fa dotze anys. «Em sento molt ben valorada i pagada».

Així, explicava que «no va ser un rampell, encara no me n'aniré, però fa molts anys que estic a la televisió. Vas pensant en el teu futur i en altres coses. La meva família em va treure del cap deixar abans el programa», tancava Esteban.

Els negocis de Belén Esteban lluny de la televisió

Fora de la televisió, a Belén Esteban no li va gens malament. Sobretot perquè té uns negocis que li van molt bé. Per tant, la seva presència a la televisió l'afavoreix, on es promociona i ven la imatge.

Tot i que a les xarxes socials també s'ha convertit en tota una estrella on ja té més d'un milió de seguidors.

«Per al teu negoci (Sabores de la Esteban) és bo que estiguis aquí i et va molt bé ara. Seria un mal moment perquè desapareguessis», opinaven els seus companys.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Belén Esteban no ha deixat Sálvame pel seu marit, Miguel Marcos. | EUROPA PRESS 

Belén Esteban llançava una línia composta pel seu propi gaspatxo i salmorejo que van gaudir de gran popularitat al nostre país i que molts han valorat de manera molt positiva.

Tant és així, que poc després s'atrevia fins i tot amb unes cremes naturals i unes patates fregides que també han triomfat a l'estranger. «He de dir que estic molt contenta i molt agraïda», reconeixia la mare d'Andrea Janeiro. Ella s'implicava molt en tot el procés i així ho confirmava.

«Tenia una mica de por, perquè t'enganyaré, però també tenia tanta confiança en allò que feia que em vaig arriscar. H segueixo fent perquè soc qui parla amb els supermercats».

Encara que aquesta no era la seva primera experiència empresarial. Belén Esteban ha explotat altres facetes com a dissenyadora de calçat o el negoci de joies. El 2019 llançava la seva pròpia col·lecció d'espelmes aromàtiques.

Uns dissenys que aconseguien conquerir, fins i tot, la mateixa Rosalía, que no ha dubtat a mostrar el seu suport a la col·laboradora de 'Sálvame' en tot moment.

De fet, promocionava els seus gaspatxos a xarxes socials donant a conèixer el seu negoci a milions de seguidors.