Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient

Amenacen amb posar fi a la vida de Kiko Rivera

La guerra entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja, ha tingut greus conseqüències
El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Amenacen amb posar fi a la vida de Kiko Rivera | Instagram @riverakiko

El conflicte que mantenen Kiko Rivera i Isabel Pantoja està evolucionant amb molt odi i rancor, però, sobretot, està portant conseqüències impensables. Sembla que aquesta guerra freda ha enfrontat no només a mare i fill, sinó també als seus respectius seguidors en xarxes socials i els seus inconfusibles fans, disposats a gairebé tot per defensar el seu ídol. Els de Pantoja han sobrepassat els límits i, de moment, ningú els està parant els peus.

L'exèrcit 'pantojista' amenaça de mort a Kiko Rivera

Paquirrín assegurava en la seva recent entrevista a 'Domingo Deluxe' que les fans més fanàtiques de la 'tonadillera' li haurien amenaçat en els últims temps, desitjant-li la seva mort, ficant-se amb les seves filles Ana i Carlota i fins i tot alegrant-se després de la mort del pare d'Irene Rosales.

I és que, en més d'una ocasió, s'ha pogut veure i comprovar com els admiradors d'Isabel Pantoja estan molt vinculats i són ultra defensors de la cantant, ja que han estat amb ella en els seus pitjors moments i ara han demostrat que la seva passió no té límits.

Mentre Kiko Rivera defensava al programa de diumenge la seva mateixa persona i a la seva família i explicava com aquest grup de persones l'amenaçava, l'exèrcit 'pantojista' desmentia completament aquestes acusacions a través de les seves xarxes socials. En el seu comunicat confessaven que el seu únic fi era enaltir la figura de Pantoja com a artista, no amenaçar ni faltar al respecte al seu fill, encara que actualment s'hagi convertit en l'enemic número 1 de l'artista.

A més, la nit de diumenge Twitter es va revolucionar amb l'entrevista de Kiko i es va fer 'trending topic' amb el hashtag '#kikovuelve'. A través d'aquest 'hashtag' es pot comprovar com els dos tenen tot el suport dels seus fans, però, així mateix, l'odi infinit dels seus 'haters'. Durant el programa, diversos 'twitters' decidien activar unes votacions en els seus perfils perquè els teleespectadors que volguessin decidissin de quina part hi eren. A favor de Kiko Rivera o a favor d'Isabel Pantoja. I pel que es veu l'amor per la Pantoja guanya.

I, per descomptat, en aquest 'hashtag' es pot trobar un recopilatori sobre totes les frases que Paquirrín va dir sobre la seva mare i que havien sorprès els col·laboradors de 'Domingo Deluxe', al presentador, Jorge Javier Vázquez, i als seguidors del programa i d'aquest fulletó.

Una de les confessions més 'virals' de Kiko va ser quan va explicar que Isabel Pantoja va obligar a la revista 'Hola' a editar la foto que es va fer amb les seves filles, Ana i Carlota.  El dia del bateig d'Ana, Isabel va realitzar un reportatge amb les seves netes i va demanar que li canviessin el color d'ulls a la petita i se'ls posessin blaus.

I tot perquè li recordaven al seu difunt marit, Paquirri. Una exigència surrealista de la qual Twitter s'ha fet ressò. Miguel Frigenti era un dels que confessaven tenir por amb aquesta confessió.

Els fans de Paquirrín demostren el seu suport cap al cantant: «Kiko gran»

D'altra banda, els fans de Kiko tampoc s'han quedat de mans encreuades i s'han desplaçat fins Cantora per demostrar el seu suport al cantant. I és que, allà, han deixat constància que el fill de Paquirri també compta amb seguidors que li donen suport a les seves dures declaracions en contra de la seva mateixa mare.

Els seus seguidors, a diferència de l'exèrcit 'pantojista', ho fan netament amb missatges positius per Kiko i sense menysprear la seva mare. Així, el mur de la famosa finca ha aparegut ple de pintades amb missatges de suport a Kiko. Això ha deixat bocabadats a tots, ja que abans únicament hi havia missatges relacionats amb la coblera.

Alguns d'aquests missatges han sigut «Kiko gran» o «meravellós», els quals es poden llegir ara a les portes de la residència de la 'tonadillera', a la banda d'altres que la lloen a ella, com «Pantoja t'estimem».