Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Kiko Rivera assumeix que s'ha quedat sol en el seu pitjor moment

Fran Rivera no vol saber res del seu germà

Kiko Rivera travessa un nou sotrac a la seva salut, i és que acaba de donar positiu en Covid-19. A més a més, el DJ assegurava estar passant-ho força malament en tenir tots els símptomes possibles, amb febre i malestar. No obstant això, ell mateix prometia als seus seguidors que no li impediria complir amb els seus compromisos professionals.

«Per cert, aquest divendres estic a Ourense. He d'estar molt dolent per no anar-hi, així que estigueu tranquils, perquè la festa es farà», assegurava a les seves xarxes socials.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera plorant a Telecinco | TELECINCO

Una cosa que ha estat molt criticada, ja que molts consideren que hauria de tenir més cura i esperar a recuperar-se del tot, sobretot per no contagiar els altres.

Així les coses, enmig d'aquesta polèmica, sembla que el fill d'Isabel Pantoja s'ha quedat completament sol, ja que fins i tot el seu germà Fran ha deixat molt clar que no en vol saber res més.

«No tinc res a veure. Si us plau, no em pregunteu mai més de res que no sigui meu», responia el torero quan li preguntaven sobre això. «Jo ja no tinc res a veure», remarcava.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Fran Rivera
Fran Rivera s'ha mostrat implacable contra Isabel Pantoja | GTRES

Tot i que semblava que els fills de Paquirri havien arreglat les seves diferències, el conflicte entre ells esclatava novament per les dures paraules que Fran dedicava a Isabel Pantoja.

«A aquesta dona és normal que li passin coses dolentes perquè no és una persona bona. Supèrbia i avarícia», atacava la 'tonadillera'. Un fet que no feia gens de gràcia a Kiko, malgrat que ell tampoc ha tingut objeccions a l'hora de criticar-la públicament.

▶️ Esconden a Anabel Pantoja la noticia que provocaría su abandono de Supervivientes

Fran Rivera marca distància amb el seu germà

«Jo sé com és la meva mare, però 'pica', és la meva mare i som germans. Ni tan sols per mi? I no és per ficar-me en res, però si ens posem a parlar de mares...», es lamentava Kiko al Deluxe.

«Que la teva mare tampoc ha estat exemple de res, ho sap tothom», deixava anar. Aquestes declaracions feien saltar Fran, que concedia una demolidora entrevista a la revista Hola!.

«La meva mare tenia una malaltia, perquè l'addicció a la cocaïna i als somnífers és una malaltia que mata les persones i destrossa famílies. I de debò Kiko assenyalarà la meva mare?», es lamentava el fill de Carmina Ordóñez.

Fran Rivera en un photocall
Fran Rivera deixa clar que no vol saber res més del seu germà | GTRES

Davant d'això, al torero ja no li tremolava el pols a l'hora de marcar distància i tancar qualsevol possibilitat de reconciliació amb el seu germà petit.

«Necessito tancar aquesta ferida i que cadascú visqui com pugui. Aquesta història per a mi ja s'ha acabat», advertia Fran. «Em genera molt dolor i em distreu molt de les coses importants», confessava.

Així doncs, sembla que Rivera ja dona per perdudes les pertinences del seu pare i vol girar full tan aviat com es pugui.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Francisco Rivera, Cayetano Rivera i Kiko Rivera semblaven haver arreglat les diferències | Europa Press

«Tots tenim un límit de perdons i oportunitats… El meu ja ha arribat», deixava clar. «Vull tancar el tema, em genera moltes coses dolentes que no vull a la meva vida. Tinc molta pena i rancúnia, vull aparcar aquest tema que no té solució», insistia

«En 37 anys que fa que va morir el meu pare, aquesta senyora, Isabel Pantoja, no ha tingut un indici de bondat», carregava contra la 'tonadillera'.

«Per una cosa o per una altra, hi ha dos dels tres fills a qui no els ha arribat mai el que ell volia, perquè la seva vídua no va voler. Aquest és el principi... i avui és el final», tancava.

Una història que ell insisteix que li porta passant factura des que tenia 10 anys. «A Kiko li han explicat moltes mentides. Jo sí que li he dit coses que no eren com ell havia sentit. La veritat només és una», deia contundent.

D'aquesta manera, Fran deixava clar que ara té altres prioritats i que ja ha sumit que «cadascú tenim les nostres vides i hi ha més coses que ens separen que les que ens uneixen».

Per tant, deixava clar que s'enfocaria a la seva família, la seva feina i els seus amics. «He de tancar perquè cada vegada que s'obre no em porta res de bo», finalitzava.