Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar

Rocío Flores confessa al seu nòvio Manuel que ha perdut molts diners

Rocío Flores haurà de donar explicacions sobre un assumpte molt seriós

Rocío Flores està preparada perquè sap que cada vegada falta menys per tornar a veure la seva mare a Telecinco. La filla de Rocío Jurado protagonitzarà un nou documental i l'expectació és màxima perquè ha de resoldre molts dubtes. Hi ha qui diu que aquest programa no tindrà gaire audiència perquè la reina del feminisme ja no té tant suport.

Rocío Flores prefereix no donar la seva opinió, així que ha marxat a Eivissa per gaudir d'unes vacances merescudes. Treballa com influencer, així que ha aprofitat per visitar algunes platges paradisíaques i promocionar certs productes. El problema és que ha publicat un vídeo que ha costat molt car: concretament 280 euros.

Primer pla de Rocío Flores mirant intensament
Rocío Flores ha gaudit d'unes vacances a Eivissa   | Instagram

Rocío li ha explicat al seu xicot que ha perdut molts diners perquè els seus detractors s'han adonat d'una cosa força seriosa. Ha comès una infracció: no portar posat el cinturó de seguretat i anar aixecada mentre el cotxe estava en marxa. Segons informa el portal EsDiario, rebrà una multa de 200 euros per la primera falta i 80 per la segona.

Rocío porta molt de temps treballant a Instagram i sap perfectament què passarà després de rebre la multa. La seva imatge ha quedat perjudicada, ja que el públic l'acusa de no donar-ne exemple i de no utilitzar la seva influència de forma adequada. Hi ha la possibilitat, com li va passar amb el primer documental de Rociíto, que alguns anunciants li donin l'esquena.

Flores tenia bona premsa i els espectadors pensaven que era una jove innocent, per això seguien els seus passos amb fidelitat. Però la seva mare Rociíto la va acusar d'haver-la agredit i des de llavors moltes empreses es van fer enrere. El programa 'Socialité' va assegurar que havia perdut molts contractes perquè la seva reputació deixa molt a desitjar.

Rocío Flores demana ajuda a Manuel Bedmar

Rocío ha rebut una oferta molt atractiva per patrocinar uns productes a Eivissa i ha marxat a l'illa amb unes amigues. Després de la feina han visitat un poble i han gravat el trajecte per compartir-lo amb els seguidors de la col·laboradora. El problema és que el vídeo demostrava que la seva actitud dins del cotxe no és la més adequada.

Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.
Manuel Bedmar s'ha convertit en el suport de Rocío Flores. | Instagram: @manuelbedmar14

La filla d'Antonio David no només rebrà una multa, també ha posat en perill els contractes que té a sobre de la taula. Pot perdre molts diners si les empreses que representa consideren que el seu comportament és inadmissible. De moment els seus detractors s'han llançat a les xarxes per exigir que rectifiqui com més aviat millor.

Manuel Bedmar, parella de la influencer, ha estat en boca de tots perquè suposadament li havia estat infidel amb una noia anomenada Laura. Tothom pensava que la seva relació amb Flores estava trencada, però el temps ha demostrat que segueixen units. La tertuliana de 'El programa de AR' li ha demanat ajuda, ja que sap que Rociíto tornarà a parlar i la tempesta serà més forta.

Rocío Flores ha perdut tot el que tenia

Rocío era una de les joves promeses de Telecinco, de fet la seva presència a 'El programa de Ana Rosa' es va anunciar amb molta antelació. El problema és que aquesta col·laboració va coincidir amb el documental 'Contar la verdad per seguir viva'. Les declaracions de Rociíto van perjudicar la tertuliana i d'un moment a l'altre va perdre l'afecte dels companys.

Flores ha tingut conflictes amb moltes cares de Telecinco i el públic considera que ha traspassat certs límits. Ha deixat de ser una cara amable i gran part dels seus seguidors li han donat l'esquena, per això subratllen tots els seus errors. Hi ha la possibilitat que ofereixi explicacions abans que el seu negoci a Instagram en pateixi les conseqüències.