Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

El capritx de Kiko Rivera que ara l'ha deixat arruïnat 'per a tota la vida'

El fill d'Isabel Pantoja ha patit molts problemes econòmics

Kiko Rivera no està gens bé, i ahir al programa 'Sálvame' es va poder apreciar el profund pou en el qual està ficat per culpa dels seus problemes econòmics i de la mala relació que manté amb la seva mare. Des que es va declarar l'Estat d'Alarma, tot han sigut problemes per a Kiko Rivera, el mateix que succeeix amb la gran majoria d'espanyols, el DJ està en seriosos problemes econòmics. El confinament li ha tancat completament les portes de la seva professió.

La gran majoria d'ingressos li provenien de 'bolos' o concerts on punxava música però, donades les circumstàncies actuals que viu el país i el món en general, aquesta mena d'esdeveniments estan totalment prohibits. El fill d'Isabel Pantoja ha intentat monetitzar de totes les formes possibles, on l'hem vist obrint-se un canal de Youtube mostrant els seus dots amb els videojocs, fent reptes i, fins i tot, es va endinsar en el món de la ràdio comentant partits del Sevilla.

Tot li ha sortit malament i és per això que han sortit diversos rumors que apunten que Kiko Rivera vol l'herència del seu pare. «Jo no he demanat l'herència del meu pare, però si volgués ho podria fer sense problemes», va confessar a l'últim programa de 'Sálvame' mitjançant una trucada telefònica.

Pel que fa als diners que ha anat guanyant gràcies a la tele, Kiko ha estat molt contundent. «Tot el que he guanyat en les meves entrevistes i a 'Gran Hermano' l'he utilitzat per pagar el meu deute amb Hisenda, que ja s'ha acabat, gràcies a Déu», va confessar l'artista.

Els deutes han destrossat a Kiko Rivera

Els deutes del DJ han sigut molt elevats, tant  que fins i tot del seu pas per 'Gran Hermano' no es va quedar ni un euro. Cal recordar que l'artista va quedar segon en l'edició, de manera que va acumular molts diners. 'Vanitatis' s'ha posat en contacte amb el seu representant per saber la veritat sobre aquest deute. «Jo el que sé és el que s'ha publicat, que quan va anar a 'Gran Hermano VIP' es va quedar a zero», ha explicat el seu representant a la revista. Això demostra que Kiko Rivera havia de pagar molts diners a Hisenda, fet que per sort ja s'ha solucionat.

Respecte al seu treball, el representant ha informat que «segueix promocionant el seu últim 'single', de moment no llançarà res de nou, i per sort no ha perdut les actuacions que tenia contractades per a aquest any sinó que s'han traslladat a 2021, en principi la pròxima primavera, en funció de l'evolució de la pandèmia». La realitat és que la professió del DJ està en perill per culpa de les conseqüències de la pandèmia.

El loft de Kiko Rivera li ha generat més problemes

'Vanitatis' també s'ha posat en contacte amb diverses persones de l'entorn de Kiko Rivera que han desmentit que hi hagi solucionat els seus problemes amb Hisenda; «No ha acabat de pagar el deute amb Hisenda, aquesta qüestió no està resolta del tot encara», han explicat al mitjà. Sembla, segons informa el citat mitjà, el fill d'Isabel Pantoja té encara més deutes relacionats amb la hipoteca d'un loft.

L'artista manté que ja està net de deutes, encara que probablement arrossega problemes econòmics que se sumen a la seva inestabilitat laboral. Sembla que aquest habitatge segueix comptant amb una anotació d'embargament des de 2015, a favor de l'Agència Estatal Tributària, per 198.000 euros de principal, més altres 6.000 d'interessos i 9.000 de costes, tal com han informat des de 'Vanitatis'.

Els únics ingressos fixos provenen d'Irene Rosales, qui cobra entre 200 i 500 euros cada vegada que apareix en 'Viva la vida', segons s'explica a la citada revista. Ara mateix, la seva dona és el principal suport de la família, ja que també genera ingressos a les xarxes socials gràcies a diverses marques de roba.