Imatge de la reina Letícia

La premsa estrangera ja parla del possible nou nòvio d'Elionor

La futura reina farà 15 anys aquesta setmana i molts volen saber sobre la seva vida més íntima

Quan acabi aquesta setmana, la princesa Elionor ja tindrà 15 anys, fet que preocupa a la Casa Reial, ja que la seva filla està només a tres anys de la majoria d'edat i s'han de començar a preparar grans plans per a ella. Sempre s'ha dit que Elionor és la gran esperança per reflotar la monarquia d'Espanya, i és per això que els seus pares l'estan preparant de la millor manera possible, on l'objectiu prioritari de la Casa Reial és que la filla dels reis arribi a la majoria d'edat tan preparada com sigui possible.

No obstant això, són molts els que afirmen que als seus gairebé 15 anys Elionor és una completa desconeguda per a tothom. Pilar Eyre és una de les expertes que reforcen aquesta teoria; «No sabem res sobre ella! Compleix 15 anys el dissabte i els periodistes anem buscant dades sobre la princesa d'Astúries, però el nostre botí és escàs», ha confessat Pilar Eyre al seu bloc de la revista 'Lecturas'.

La realitat és que la Casa Reial ha intentat sempre protegir a la princesa, motiu pel qual han decidit anar molt a poc a poc amb ella, fet que amb el rei Felip no va succeir així. Per a molts, la princesa és una nena encara però la realitat diu que ja és tota una adolescent. La premsa especialitzada a la Casa Reial s'ha pogut endinsar molt poc en la vida d'Elionor perquè pràcticament ningú sap quin cercle d'amistats té o si té xicot o no.

«Un parell de fotos a l'any a la porta de l'escola, els premis i alguna frase solta a l'estiu. Quina diferència del seu pare! Assistíem a les seves festes d'aniversari i de fi de curs, a excursions... Sabíem que passava l'edat 'del gall dindi', tenia males notes i havien de posar-li professors particulars», ha revelat la periodista catalana a l'esmentada revista.

Es parla d'un possible xicot d'Elionor

«A diferència del seu pare o de la resta de princeses europees, tot just hi ha dades sobre ella, que gelosament són protegides per la Casa Reial. A més, escassegen els posats i els actes oficials amb ella o la seva germana com a protagonistes», ha lamentat Eyre a 'Lecturas'.

Precisament s'ha intentat ocultar la seva vida privada. Felipe en la seva adolescència es va il·lusionar per una noia, Viki Carvajal, en canvi, de la seva filla no se sap res, encara que molts diuen que la volen ajuntar amb el príncep de Dinamarca que acaba de fer 15 anys, altres mitjans apunten que té un noiet a l'escola. La realitat és que la premsa nacional no parla dels possibles enamoriscaments de la jove però, la premsa estrangera ja parla d'un possible futur romanç entre ella i el jove danès.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Franne Voigt (@franne_voigt) el

Hi ha una gran diferència entre l'adolescència d'ella i del seu pare. Elionor sembla que segueix sent la mateixa nena educada de sempre, que probablement seguirà sent així, encara que tot són especulacions, ja que fora de casa molt pocs coneixen com és veritablement. Aquesta és la nova estratègia de la Casa Reial per protegir una nena que apunta al més alt dins de la monarquia espanyola. No obstant això, la joventut del marit de Letícia sempre ha estat oberta a tothom.