Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

Ho revela la revista 'Hola': El motiu pel qual Enrique Ponce encara no ha firmat el divorci

Tot i que el torero i Paloma Cuevas havien arribat a un acord, encara no s'ha produït la signatura

Des que el passat estiu Enrique Ponce i Paloma Cuevas anunciessin la seva separació, després de 25 anys junts, s'han convertit en els protagonistes de l'actualitat. Així, s'ha parlat de les causes de la seva separació, de la relació que ell ha iniciat amb Ana Soria i, fins i tot, de com està afrontant la jove la ruptura. Així mateix, un altre dels temes que més interés ha suscitat ha estat el divorci de la parella, que s'està retardant més del que s'esperava per un motiu que ha revelat la revista 'Hola!'.

El retard inesperat

A través de la seva portada, l'esmentada publicació és la que ha donat a conèixer el perquè s'està retardant el procés de divorci, amb el següent titular: «Paloma Cuevas i Enrique Ponce. Es demora per part del torero la signatura del divorci», ja que, segons el mitjà, el document ja hauria d'haver-se signat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquesta setmana a HOLA !, la veritable Georgina (@georginagio) ens descobreix la seva passió per la família, els seus plans de maternitat i la seva història d'amor. En exclusiva, en el seu primer posat i entrevista a després de la seva dramàtic accident, @AntoniaDellAtte ens parla del casament del seu fill, Clemente, i de com li ha canviat la vida. I a més ... les emocionants paraules d'Esther Koplowitz a l'recordar a Fernando Falcó, es demora per part d'Enrique Ponce la signatura del seu divorci de Paloma Cuevas, primeres imatges de Marta Chávarri després de la mort de l'marquès de Cubas ... i tota l'actualitat de la setmana. Corre a l'quiosc! (@Nicolasgerardin) #hola #revistahola #portada #georginarodriguez #antoniadellatte #martachavarri #estherkoplowitz #fernandofalco #marquesdecubas #enriqueponce #palomacuevas

Una publicació compartida per Revista HOLA! (@Holacom) el

Així doncs, la revista assenyala que el torero és el responsable d'aquest retard, encara que sense revelar els motius de Ponce. Tot i que en el seu moment l'exparella va anunciar públicament que la ruptura s'havia produït per desig de les dues parts i que havien arribat a un acord en el divorci, la signatura encara no s'ha produït. Cal recordar, que Pone i Cuevas havien acordat el repartiment tant els seus béns com la custòdia de les filles que tenen en comú.

Paloma Cuevas, molesta per la tardança

Enrique Ponce està endarrerint la signatura que tancaria el procés, un fet que no ha agradat a la seva encara dona, que té previst marxar a viure fora d'Espanya. Sobre els motius de la demora en la firma, hi ha rumors que indiquen algun desacord per una propietat, mentre que altres asseguren que hi ha alguna raó 'amagada' que ell no vol revelar.

Siguin quins siguin els motius, Paloma Cuevas està cansada de la tardança i cada vegada està més enfadada per la situació, però, intenta minimitzar la situació centrant-se en els seus projectes i en la seva família. Caldrà esperar per veure si el torero es manifesta al respecte o sorprèn rubricant l'esmentat document en els pròxims dies.