Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera i la seva dona, espantats per un problema mèdic que fa témer el pitjor

Kiko Rivera s'ha assabentat de l'accident

Kiko Rivera està passant les vacances fora d'Espanya perquè necessitava descansar i allunyar-se del soroll mediàtic, però no ho ha aconseguit. El seu cosí Antonio Canales, torero de professió, ha patit un accident molt impactant a Ciudad Real i la preocupació és màxima. Estava treballant i un toro li ha donat una cornada que l'ha portat directament a l'hospital, l'han operat d'urgència.

Kiko Rivera està amb la mare de les filles en un hotel de luxe, però és conscient que la situació és més preocupant del que sembla. És cert que no té contacte amb la mare de Canales, però sí que manté converses regulars amb el torero. No seria estrany que hagi fet diverses trucades per esbrinar l'estat del seu cosí, ja que l'assumpte és real i greu.

Kiko, gràcies a una informació emesa a Viernes Deluxe, ha descobert que Canales està estable, encara que no pot abaixar la guàrdia. La periodista Chelo García-Cortés ha contactat amb Teresa, mare del torero, i ha aconseguit el comunicat mèdic. La família té motius per estar preocupada, però és cert que Antonio, que també és col·laborador de Sálvame, està en bones mans.

«És una zona amb molta sang, però és un lluitador i se'n sortirà», ha explicat Chelo García-Cortés després de parlar amb Teresa. La notícia està donant molt de què parlar perquè hi ha molts dubtes sense resoldre i a Telecinco ho han intentat aclarir tot. L'accident ha estat dins de la plaça de bous i de seguida l'han traslladat a l'hospital més proper.

Kiko Rivera ha tingut molts problemes amb la família Rivera perquè suposadament la seva mare Isabel no volia que hi tingués relació. Tot i això, la cantant ja no forma part de la vida del marit d'Irene Rosales i aquest ha recuperat el temps perdut. Per això està espantat pel seu cosí, s'hi ha preocupat i està disposat a ajudar en tot el que sigui necessari.

Kiko Rivera ha pres una decisió sense marxa enrere

Kiko sap que estar a prop de la família del seu pare és força perillós, ja que és un gest que l'allunya d'Isabel Pantoja. Considera que la situació és inquietant i no li importa ofendre la seva mare, ara l'important és que el nebot de Paquirri es recuperi. Segons han explicat, sempre ha estat molt fort i tots saben que superarà aquest sotrac sense cap problema.

Primer pla de José Antonio Canales Rivera
Kiko Rivera està pendent de l'estat de salut del seu cosí, Antonio Canales Rivera | GTRES

«Ha hagut de ser trasllat en ambulància medicalitzada a l'hospital més proper i està ingressat a Ciudad Real. Estava nerviós, però ha volgut traslladar tranquil·litat i calma», han explicat a Viernes Deluxe després de parlar amb fonts oficials. L'accident fa témer el pitjor, no seria la primera vegada que un assumpte similar té un final delicat.

Rivera té molt present els perills del món del toro, per això admira tant aquells que han seguit els passos del seu pare. Paquirri era un mestre, ha marcat les noves generacions i molts volen ser com ell, vet aquí el problema. El marit d'Isabel Pantoja era únic i és un error imitar-lo, ja que ningú no aconseguirà rebre les mateixes crítiques.

Kiko Rivera compta amb el suport d'Irene Rosales

Kiko Rivera està preocupat, però afortunadament compta amb el suport d'Irene Rosales, que no se n'ha separat ni un moment. La influencer sap millor que ningú que la situació és delicada, per això intenta mantenir la calma. Antonio Canales continua ingressat a l'hospital i ells són fora d'Espanya, però no es perdran cap novetat.

Irene Rosales i Kiko Rivera
Kiko Rivera compta amb el suport de la seva dona, Irene Rosales | CatalunyaDiari

El fill de Paquirri està passant un moment convuls, no té tan bona premsa com abans i no sap com recuperar l'afecte de públic. Apropar-se al clan del seu pare és una manera eficient de demostrar que sempre és al costat dels qui ho necessiten. Aquesta és la seva essència i per això es va fer tan famós, és complicat trobar algú que en parli malament.