Primer pla de Canales Rivera

Canales Rivera surt de quiròfan i descobreix que ha perdut allò que més estimava

Canales Rivera ha patit un accident a Ciudad Real

Canales Rivera ha protagonitzat una notícia molt delicada: ha tingut un accident durant la darrera correguda i el seu estat de salut és preocupant. La seva mare ha parlat amb Chelo García-Cortés per tranquil·litzar el públic, però segueix havent-hi molta expectació. El torero ha estat traslladat a l'hospital en ambulància mentre l'anaven operant, ja que no hi havia temps per perdre.

Canales Rivera, segons les últimes informacions, està estable perquè és fort i els metges han fet una feina brillant. L'operació ha estat un èxit, però quan s'acabi de recuperar haurà de resoldre un altre assumpte important: les crítiques que ha rebut. Les xarxes socials s'han plegat de comentaris perjudicials que posen en dubte la professionalitat del torero.

Canales, nebot del gran Paquirri, ha perdut el que més temia: el suport i el respecte dels seus seguidors, que estan sent contundents. Molts periodistes s'han manifestat contra aquest moviment, ja que és evident que ningú està exempt de cometre un error. També cal tenir en compte que Rivera s'enfronta a un animal que és incontrolable, no tot en depèn d'ell.

Foto de Canales Rivera i Fran Rivera
Canales Rivera ve d'una família de toreros | GTRES

Canales té prou motius per estar orgullós de la seva mare, ja que s'ha posat en contacte amb molts mitjans per aclarir la situació. Afortunadament, la intervenció ha estat un èxit perquè la cornada no era tan profunda com semblava. El que és impactant és que ha estat prop de la zona testicular, una part del cos que es caracteritza per un abundant sagnat.

«M'ha explicat que la cornada no ha estat tan greu com tothom pensava aquesta tarda i que la ferida ha estat netejada totalment. Ha volgut donar-nos les gràcies per preocupar-nos pel seu fill, és una zona amb molta sang, però és un lluitador i se'n sortirà d'aquesta». Chelo ha parlat amb Teresa, mare del torero, i ha aconseguit tranquil·litzar els col·laboradors de Sálvame.

Canales Rivera ha de resoldre un problema important

Canales haurà de donar explicacions del que ha passat quan s'acabi de recuperar. És important que parli ràpidament i clar. Twitter s'ha omplert de comentaris nocius i la veritat és que no s'ho mereix, l'únic que ha fet ha estat continuar treballant. En els darrers temps estava centrat en la seva faceta de col·laborador, per això tenia tanta il·lusió per torejar a Ciudad Real.

Rivera era el reclam de la plaça de Retuerta del Bullaque, ja que és un rostre molt conegut que arrossega un públic molt variat. Ningú pensava que aquest esdeveniment acabaria tan malament, la família està realment preocupada pel que pugui passar després. Els amants de la tauromàquia han estat poc generosos i així ho demostren les xarxes socials.

Canales Rivera
Canales Rivera ha tingut un problema que no s'esperava | Europa Press

El col·laborador coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que el més encertat és explicar la veritat a temps. Tan aviat com s'ha sentit amb forces ha transmès informació real perquè ningú tingui cap dubte, és important que no hi hagi rumors.

«Ha hagut de ser trasllat en ambulància medicalitzada a l'hospital més proper i està ingressat a Ciudad Real. Estava nerviós, però ha volgut traslladar tranquil·litat i calma», han explicat a Viernes Deluxe.

Canales Rivera ha escollit els millors metges

Canales ha espantat els seus éssers estimats perquè la ferida que li ha fet el toro era força aparatosa i no deixava de sagnar. Per sort ha estat traslladat al millor hospital de la zona, de fet abans d'arribar-hi han contingut l'hemorràgia. Un dels companys de cartell ha parlat amb Telecinco per deixar clar que la situació està controlada.

«Dins la gravetat els metges l'han estabilitzat i, dins del perill, està bé», explica Pedro Gutiérrez. El torero haurà de llegir comentaris força ofensius, però ara el millor és que se centri en la seva recuperació. És possible que pensi que ha perdut prestigi, encara que ha guanyat una cosa important: l'afecte dels tertulians de Sálvame.