Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera es compra un capritx car i els fans esclaten: «Vens la teva mare»

El DJ ha compartit amb els seus seguidors a Instagram el seu nou regal
Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera té a les seves mans la nova 'Play Station 5' | Gtres

Alguns usuaris de les xarxes socials han esclatat contra Kiko Rivera després de mostrar l'últim caprici que ha adquirit. El fill de la 'tonadillera' travessa un moment molt delicat després de les seves controvertides confessions realitzades al programa especial 'Cantora, la herencia envenenada'.

Ell mateix va confessar a través de les seves xarxes socials com es trobava després d'enfonsar a la seva mare en ple directe, ja que, durant l'entrevista, el DJ va posar de manifest la ruptura definitiva amb la seva mare, a la qual ha acusat de manipular l'herència del seu pare i ha titllat de ser una persona frívola a qui només li interessa els diners.

«En l'escala de valors de la meva mare està abans els diners que els seus fills, està encegada i té un problema. M'han enganyat i m'han robat sabent el que estaven fent des que tenia dos anys. No podré perdonar a la meva mare ni el meu pare tampoc, estigui on estigui», deia el Rivera molt dolgut.

Malgrat aquesta situació, el fill d'Isabel Pantoja ha compartit amb els seus seguidors a Instagram que té un nou motiu per somriure tot i estar en plena guerra oberta amb la seva mare.

El nou capritx de Kiko Rivera en plena guerra contra Isabel Pantoja

El DJ, aficionat als videojocs des de tota la seva vida, ja té a les mans la nova 'Play Station 5', un desig fet realitat per a qualsevol amant de les consoles. «Tot no serà dolent no? Ja la tinc en el meu poder. 7 anys d'espera i ara toca gaudir-la», ha anunciat Kiko Rivera en una publicació en què apareix somrient i al costat de la màquina encara amb l'embalatge.

El marit d'Irene Rosales ha compartit el seu nou capritx amb els usuaris de les xarxes socials, mostrant-se feliç per ser un dels primers espanyols a tenir la nova consola. El DJ va rebre molts missatges de felicitacions i mostres d'enveja sana per part d'alguns seguidors.

No obstant això, també ha rebut nombroses crítiques per comprar-se un capritx tan car quan en els últims mesos ha estat travessant una mala situació econòmica. «No dius que estàs econòmicament en les últimes?», «I després no hi ha diners...», «Després no ploris que no tens diners» o «Després no tens diners per menjar i vas plorant per aquí», van ser alguns els comentaris més crítics que vam poder veure a la publicació.

La pandèmia del coronavirus ha impedit a Kiko realitzar els seus habituals 'bolos' en festes i discoteques, per la qual cosa durant mesos s'ha limitat a estar a casa dedicant-se al món de les xarxes socials amb directes a la plataforma 'Twitch'.

Crítiques a Kiko Rivera pel capritx que es va comprar després de vendre a la seva mare

Després de romandre diversos mesos en un segon pla, Kiko Rivera va tornar a protagonitzar titulars i programes televisius després d'iniciar l'actual enfrontament obert que té amb la seva mare.

Per aquesta raó, alguns seguidors en xarxes socials han anat un pas més enllà i han acusat Kiko Rivera de pagar-se el seu nou capritx després d'haver venut la seva mare en televisió.

«Vendre la teva mare públicament perquè estàs enterc i després comprar-te una 'PS5'», escrivia un usuari a Twitter. «Ven la Pantoja, la seva mare i es compra una '#PlayStation5'. Un heroi o un malvat?», afegia un altre usuari.

Malgrat totes les crítiques que ha rebut a les xarxes socials, cal destacar que potser no ha sigut un caprici comprat per Kiko Rivera, sinó un regal promocional realitzat per la marca de consoles.

No es tracta de la primera vegada que el germà d'Isa Pantoja rep un regal d'aquestes característiques com a forma de patrocini. Recentment, el DJ també va rebre el nou joc 'FIFA 21', un moment que també va compartir amb els seus seguidors en directe a través de 'Twitch'.