Fotomuntatge de Kiko Rivera i la seva exparella Tamara amb la cara pixelada

Kiko Rivera, preocupat en conèixer els greus problemes de la seva exparella

Kiko Rivera no dona crèdit en assabentar-se del drama d'una de les seves exparelles

Kiko Rivera és un personatge famós que sempre li va perseguir l'ombra de les seves addiccions pel ritme de vida que portava de jove i les amistats que va fer.

El fill de la 'tonadillera' es va envoltar de persones que només volien aprofitar-se'n. I això sumat a les absències de la seva mare quan se n'anava de gira, el fill de Paquirri va entrar de ple en una mala vida.

Van ser anys de rumors sobre les perilloses aficions del germà d'Isa Pantoja fins que va arribar el dia que es va veure capaç de verbalitzar el seu problema. Així, Kiko Rivera va aprofitar l'entrada a 'GH Duo' per revelar de manera pública que no havia portat una bona vida a la seva joventut.

Kiko Rivera va confessar al seu dia els seus problemes amb les addiccions

Recordem que Kiko va entrar amb la seva dona Irene Rosales per participar en aquell 'reality' de 2019. En un moment donat, Kiko va explicar a la casa que va tenir problemes amb les drogues. Va revelar que va ser addicte a la cocaïna, haixix i marihuana, cosa que va provocar un fort impacte dins del concurs.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera, preocupat per una exparella | Instagram

Aleshores, Ylenia també es va unir al testimoni de Kiko, admetent a Guadalix que també havia tingut problemes amb les drogues. Però, per si no n'hi hagués prou, als dies de la confessió de Rivera va arribar la de Tamara, la ballarina i cambrera que va ser la primera parella de Kiko.

La noia va entonar el mea culpa i va confessar també la seva addicció a aquestes substàncies tan perjudicials. Segons el testimoni de Tamara, la parella consumia quan estaven junts. «Quan estava amb ell, em deixava portar i consumíem junts», va revelar a 'Sábado Deluxe'.

Tamara, exparella de Kiko, revela el seu drama amb les drogues

«Era una festa brutal», va posar de manifest Tamara sobre les festes que es corria amb Kiko Rivera. «Des dels 18 anys fins que jo em vaig quedar embarassada de la meva filla, era una festa contínua, perquè jo treballava a la nit. Al principi el feia servir com un coqueteig, per integrar-me», admet.

Imatge de Tamara, l'exparella de Kiko Rivera
Tamara, ex de Kiko Rivera, va desvelar al 'Deluxe' dels seus problemes d'addiccions | MEDIASET

Des que va començar a sortir amb el fill d'Isabel Pantoja fins que la seva relació va acabar, Tamara va guanyar molts diners als platós. Malauradament, no li queda res per culpa de la seva addicció a les drogues. «Em vaig gastar tot, podria haver tingut una casa», reconeix, si no hagués malbaratat tants diners a les drogues.

«Compreu les drogues?», va preguntar Jorge Javier Vázquez a Tamara, però l'ex de Kiko no volia aprofundir en l'assumpte. «Quan ell surti de la casa, ho ha de dir ell. Si nosaltres parlem, a ell pot perjudicar-lo, no causar una recaiguda, però sí que pot afectar-lo en el seu estat d'ànim. El que necessita Kiko és que tothom l'aplaudeixi», va demanar al seu dia l'ex del DJ.

«Em feia fàstic, pena i em moria d'impotència»

«Jo no era la xicota perfecta, perquè evidentment estava ficat en aquest món», va admetre. El cas és que la pitjor època va arribar per a ella quan va acabar amb Kiko Rivera.

Muntatge fotogràfic de Kiko Rivera i la seva exparella Tamara
Tamara, ex de Kiko Rivera, va explicar el seu drama amb les drogues | CatalunyaDiari

Tamara confessava sense embuts que «vaig tenir una discussió amb el pare de la meva filla. Vam sortir de festa i recordo que el vaig deixar a casa i vaig seguir de festa. Després em feia fàstic, pena i em moria d'impotència perquè no podria agafar el telèfon per trucar a la meva mare per demanar ajuda».

Al final, va poder agafar el mòbil i va trucar a una ambulància. «Aquí és quan jo dic: 'ja, Tamara'», explicava. Durant aquests darrers temps, la jove ha necessitat ajuda psicològica i ha estat en tractament mèdic. Això sí, des que es va quedar embarassada, va quedar totalment neta.