Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera sap que Irene Rosales podria anar-se'n després de l'última notícia

Kiko Rivera va rebre un ultimàtum per part de la seva dona

Kiko Rivera ha tornat a posar en joc, una vegada més, el seu matrimoni amb Irene Rosales. La seva dona estaria replantejant-se molt de debò continuar amb la relació després d'allò que va passar fa uns dies. Es mostra molt cansada i sense ganes de continuar lluitant per aquesta història.

Després de patir l'ictus, el fill de la Pantoja va assegurar que començaria a cuidar-se, a portar una vida més ordenada. Tanmateix, allò es va quedar més aviat en un desig que no pas en una realitat. Al llarg de les setmanes es va comprovar que aquell ensurt no el faria canviar d'hàbits. Kiko Rivera ha descuidat completament l'alimentació i tampoc ha deixat el tabac ni l'alcohol. Les festes continuen estant molt presents al seu dia a dia.

Recentment, va publicar a les xarxes socials una fotografia en què se'l pot veure més prim, però hi ha molta desconfiança amb la data en què va ser presa. Els seguidors sospiten que es tracta d'una imatge antiga i que en realitat aquest no seria el seu aspecte actualment.

Com és lògic, li preocupen molts els comentaris que es puguin fer sobre la seva vida desordenada. Per això, va compartir una instantània on mostra el seu cos sense samarreta davant del mirall. Se'l pot veure més estilitzat i rebia les floretes de la seva dona, que li contesta amb un «el meu guapo».

El DJ no sembla gaire preocupat pels problemes de salut que va patir en el passat. El 9 de febrer va complir 39 anys i no va perdre l'oportunitat de celebrar-ho amb gran festa. Va reunir unes 40 persones, entre les quals hi havia la seva dona i els seus fills. Kiko Rivera va intentar que els convidats no oblidessin aquell dia. Ell es va encarregar d'amenitzar la vetllada punxant la música en una celebració en què no van faltar la beguda i el menjar.

La festa es va allargar més del que pensava inicialment i, arribat un moment de la nit, Irene li va demanar que posés el punt final a l'esdeveniment. Les nenes ja estaven cansades i els veïns estaven molestos perquè no podien dormir, ja que el soroll era insuportable.

Malgrat les peticions que li va fer la seva dona, el fill de la Pantoja no va cedir. Això va provocar que l'excol·laboradora de Telecincoacabés donant-li un ultimàtum. Tal com recull Informalia, entre tots dos es va originar una gran renyina, de la qual van ser testimonis tots els convidats. Després de comprovar aquella escena, els amics del DJ van optar per marxar. L'enuig d'Irene era monumental i van voler evitar que la situació empitjorés. Sabien que d'aquesta manera li traurien un problema de sobre al germà d'Isa.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales va tenir una discussió molt forta amb Kiko Rivera. | GTRES

Kiko Rivera posa en risc la seva vida

Kiko Rivera va patir un ictus fa uns mesos que va estar a punt de costar-li la vida. Després d'uns quants dies ingressat a l'hospital, el van fer veure que els hàbits que portava no eren els més adequats. Lògicament, es va arribar a replantejar la seva situació i va prometre al seu entorn més proper que faria uns quants canvis, però allò li va durar molt poc. Al cap d'unes setmanes ja se'n va anar de festa amb els amics i consumia menjar porqueria.

Tot això ha aconseguit treure de polleguera la seva parella. Ho ha deixat tot per estar al seu costat i cuidar-lo les 24 hores del dia. Està comprovant com els seus esforços no serveixen de res. Ell s'encarrega de fer-ho malbé tot sense mesurar les conseqüències que tenen els seus actes. Ara, Kiko Rivera ha tornat a la seva feina com a DJ i té moltes possibilitats de recaure. La seva dona estarà molt atenta als seus actes.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!