Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera reconeix que es van separar fa temps perquè la relació estava trencada

Kiko Rivera sap que ja no hi ha solució

Kiko Rivera sap perfectament que la relació entre dues de les persones de la seva família no té solució. I és que, malgrat els anys, aquests dos integrants del clan Rivera no han aconseguit enterrar la destral de guerra.

Des que es va assabentar del que va passar de debò amb l'herència de Paquirri, el DJ ha viscut en una autèntica muntanya russa d'emocions. Al principi, va decidir allunyar-se de la seva mare i unir-se als seus dos germans paterns.

Però, encara que la relació de Kiko Rivera amb Cayetano i Francisco havia aconseguit consolidar-se, res més lluny de la realitat.

Els germans Rivera al cotxe.
Kiko Rivera carrega amb duresa contra Francisco Rivera | Instagram

El mes de juny passat, el marit d'Irene Rosales va carregar durament contra Fran Rivera després que aquest assegurés públicament que Isabel Pantoja «es mereixia» tot el que li estava passant.

«Per respecte a mi, hauria d'haver guardat silenci […] Ha estat rematar el que ja era mort», va assegurar Kiko Rivera en una entrevista per a Lecturas, just abans de confirmar que la seva relació amb el torero sempre ha estat nul·la.

«Sempre ha carregat contra la meva mare i ho he patit tots aquests anys, abans que m'adonés de tot, perquè jo no sabia com era la meva mare. A ell li ha estat igual que jo fos el seu germà», prosseguia.

Ara, Kiko Rivera s'acaba d'assabentar que José Antonio Canales tampoc està disposat a fer les paus amb un dels fills de Carmen Ordóñez, i encara menys després de sentir les últimes declaracions que ha fet davant les càmeres de Sálvame.

Kiko Rivera sap que la reconciliació és impossible

Kiko Rivera té molt clar que la relació entre Canales Rivera i el seu germà Francisco s'ha trencat per sempre, i molt més després de les darreres declaracions públiques que ha fet el marit de Lourdes Montes.

Aquest dimarts, 20 de setembre, el col·laborador de Sálvame ha tornat al seu lloc de treball després d'haver-se absentat uns dies per l'incident que va patir en un dels últims espectacles taurins.

Aprofitant l'ocasió, un equip d'aquest programa va anar a buscar el fill gran de Paquirri per conèixer la seva opinió sobre les últimes polèmiques de la família.

Foto de Canales Rivera i Fran Rivera
Canales Rivera respon amb duresa el seu cosí Fran Rivera | GTRES

Però el que menys s'esperava Kiko Rivera ha estat la reacció que ha tingut el seu germà. I és que no ha tingut cap problema per assegurar que ell «no forma part d'aquest circ».

«La meva vida la tinc enfocada en una altra cosa, en la meva família, la meva feina i els meus amics. Jo tinc el meu circ privat, que no hi té res a veure», ha deixat molt clar el torero.

«Jo vaig a televisió a parlar d'algú? No, oi?», ha puntualitzat el germà de Kiko Rivera. «Jo he sortit a la televisió moltes vegades, però, de veritat, la meva vida és una altra», deia contundent.

Com s'esperava, Canales Rivera no ha volgut deixar passar l'ocasió per respondre el seu cosí. Però, lluny d'enterrar la destral de guerra, el tertulià ha decidit distanciar-se encara més del dretà.

«Quan parla de circ, ell és una baula molt important d'aquest circ. Quan tu cobres en exclusives i cobres a la tele, i cada vegada que t'exposes en un photocall, totes les marques t'estan pagant, és perquè tu ets en aquest circ», ha deixat anar el col·laborador.

▶️ Vídeo del dia

Kiko Rivera es queda sense paraules

Kiko Rivera no es pot creure què acaba de sentir. I és que, segons va recordar fa uns dies Canales Rivera a Sálvame, Fran no es va posar en contacte amb ell després de la cornada que va patir a Ciudad Real.

«Jo tinc des de fa moltíssims anys normalitzat el seu comportament cap a mi i el meu cap a ell. Això que ens portem malament, no és cert. Nosaltres ens portem. Ens veiem i discutim, ens veiem i ens saludem», confessava.

Primer pla de José Antonio Canales Rivera
El cosí de Kiko Rivera està molt decebut | GTRES

El tertulià no va tenir cap problema a reconèixer que el seu distanciament és degut a la manera de ser del col·laborador d'Espejo público. «Tot això sorgeix per ser com és i pel seu comportament, que ho tinc normalitzat, que és el de no cridar l'atenció. Crida moltíssim l'atenció, fins al punt de fer un Deluxe», concloïa.