Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera per fi rep el missatge que tant esperava (i no és de la seva mare)

Es tracta d'un rostre molt conegut de Telecinco
Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera rep un missatge d'algú inesperat | Gtres

Avui, Kiko Rivera és notícia de la premsa rosa perquè ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas'. Per primera vegada, li ha donat una exclusiva on revela dades que tenen a veure amb la seva mare, concretament, explica el perquè ja no visita a Isabel Pantoja a 'Cantora' o també que ha descobert aspectes que no coneixia de l'herència del seu pare.

Unes situacions que han fet que avui es trobi totalment distanciat de la seva progenitora, i, sembla, que aquesta separació va créixer més, tenint en compte que s'ha posat a treballar als seus advocats.

En aquesta dura situació familiar ha rebut un missatge d'afecte i suport, el qual venia reclamant des de fa temps, ja que ha reconegut estar travessant una etapa de tristesa. No obstant això, aquest missatge no ha arribat de qui es podia esperar, és a dir, de la seva mare, sinó que la persona que ho ha enviat no ha sigut altra que Mila Ximénez.

El missatge d'ànim per a Kiko Rivera

Quan el DJ va explicar en 'Sábado Deluxe' que estava patint una cosa semblant a una depressió, va mostrar el seu dolor, i, al mateix temps, amb les seves paraules va reclamar afecte i amor. Encara que la seva dona (Irene Rosales) i les seves filles (Ana i Carlota) l'hi donen diàriament, no obstant això, també necessitava els de la seva mare.

Pantoja va trucar per telèfon per animar-lo i per dir-li que aniria a veure'l per fer-li els petons i les abraçades que necessitava. Però, aquesta visita mai va arribar i, a partir d'aquí, la relació s'ha anat dificultant més i en aquesta línia segueix. No obstant això, Kiko Rivera ha rebut avui un inesperat missatge d'algú que potser no s'esperava.

Mila Ximénez, després d'haver entrevistat i conèixer la seva versió del que ha passat, ha volgut enviar el seu suport publicant al seu compte d'Instagram el següent missatge: «Sé que tens avui una tristesa molt gran. Però intentaré que la gent t'escolti. Jo sé en l'abisme que estàs, però si aconseguim que la teva mare es deixi anar de les mans que la lliguen i t'abraci com ella sap, tot tornarà a construir-se».

Les reaccions al missatge

Kiko Rivera ha rebut el missatge amb afecte i no ha dubtat a donar-li les gràcies a la col·laboradora de 'Sálvame'. Així mateix, hi ha molts internautes que han opinat sobre el comentari d'aquesta i sobre l'exclusiva a la revista 'Lecturas'. D'una banda, hi ha els que donen suport al jove i, el mateix que Mila, li envien el més gran dels ànims i la força per seguir endavant. Bona mostra d'això són missatges com aquests:

  • «Kiko, lluita pel que és teu».
  • «Mila, m'ha agradat molt el teu comentari, paraules sàvies. Ajuda si pots a Kiko perquè això s'arregli».
  • «Molts ànims, Kiko».
  • «Estic segura que l'amor és fonamental en la vida de tots i Kiko val moltíssim».

D'altra banda, també s'han manifestat al respecte molts internautes que no estan d'acord amb Rivera i que donen suport a Isabel Pantoja . Es tracta de persones que han mostrat la seva opinió amb comentaris com aquests:

  • «Collons amb les herències. Mal camí vas. Perdre a una mare que t'ha criat amb tot capritx... ets un mal fill».
  • «Tot per diners. Una mare és una mare».
  • «No crec jo que això tingui solució perquè, per molta raó que tingui, Kiko s'ha passat».

Opinions, com es pot veure, hi ha per a tots els gustos en aquesta guerra dels Pantoja.