Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera revela que l'adopció ha sortit bé i que podrà abraçar-la aviat

Kiko Rivera està molt emocionat

Kiko Rivera està molt content que tot hagi sortit tal com s'esperava. I és que, fa uns anys, un dels seus germans va decidir fer l'important pas de concedir-li els cognoms a una de les persones més importants de la seva vida.

La història dels Rivera és més complicada del que sembla a primera vista. L'any 2001, Cayetano Rivera i l'actriu Blanca Romero van optar per formalitzar la seva relació.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera sap que la vida del seu germà Cayetano no ha estat fàcil | Instagram

Tot i que el seu matrimoni només va durar tres anys, el torero no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar a Lucía, la filla de l'actriu, els seus cognoms després que el seu pare biològic desaparegués.

Des d'aleshores, la influencer ha estat considerada una més de la família, però sempre s'ha mostrat una mica reticent a parlar públicament del tema. Ara, la neboda de Kiko Rivera ha decidit agafar un paper i un bolígraf per explicar al món els sentiments que guarda en el seu cor.

Kiko Rivera no ha pogut evitar emocionar-se

Kiko Rivera s'ha quedat sense paraules després d'assabentar-se de les emotives paraules que la seva neboda li ha dedicat a una de les persones més importants de la seva vida.

I és que la jove s'ha convertit en la primera convidada del Club de Cartas de la influencer Estefania Ruiz. A través d'aquesta epístola, Lucía Rivera s'ha obert com mai i ha volgut compartir amb tots els seus seguidors un dels temes tabú de la seva vida: el seu pare.

Abans de donar pas al testimoni de la neboda de Kiko Rivera, Estefania Ruiz va voler compartir unes paraules. «Potser en algun moment alguna de les meves paraules et va ressonar a dins. I tant de bo algun dels meus textos t'hagi arribat al cor».

Fotomuntatge de Cayetano Rivera i Lucía Rivera
Lucía Rivera parla sobre el seu pare | CatalunyaDiari

«Potser t'has sentit identificat o identificada amb algun d'ells, potser vas viure una història semblant o potser vas somiar que et succeïa a tu. Potser, fins i tot, aquest somni es va acabar convertint en una història real», va continuar relatant.

«Estic treballant en una cosa molt bonica, però, mentrestant, escric cartes. Algunes les envio, moltes altres es queden al tinter». Després d'aquesta petita introducció, la influencer va voler agrair-li a la seva gran amiga que s'oferís per ser la primera convidada d'aquest nou projecte.

«M'emociona que la primera convidada que escriu una carta en aquest club sigui una bona amiga meva. A Lucía li dono les gràcies per haver-se obert d'una manera tan sincera en aquestes línies. Sé que en aquest Club de Cartas trobarem moltes cartes a persones del passat i estic segura que us veureu reflectits en moltes».

Va ser aleshores quan va fer pública les reflexions de la neboda de Kiko Rivera. «Estimat X», va començar escrivint la model, deixant caure que el destinatari és el seu pare biològic. No hi ha dubte que la jove té un munt de preguntes dins de la seva ment, tot i que sap que la connexió amb el seu pare durarà tota la vida.

Lucía Rivera
La neboda de Kiko Rivera dona tots els detalls | Europa Press

«Si les meves imaginacions sobre tu són certes […] si t'he creat un personatge […] si les nostres mans i cames continuen sent iguals i si cada any que passa sense saber de tu ens assemblem més o som més desconeguts que mai», es preguntava la jove, deixant Kiko Rivera sorprès.

«Has estat un pilar invisible que m'ha permès agafar més aire», va assegurar Lucía, sobre el seu pare biològic. «De vegades em pregunto si ets tan sensible com jo, tan romàntic i somiador».

Finalment, la neboda de Kiko Rivera va fer una sorprenent confessió sobre la seva infantesa. «Quan era petita m'aterria la idea d'explicar que soc adoptada per part de pare perquè aquest fet va ser motiu pel qual em van fer bullying durant molts anys».