Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera, sol i abandonat pels seus germans en el pitjor moment

El Dj s'hauria allunyat de Fran i Cayetano Rivera

Kiko Rivera estaria més sol que mai. I és que enmig dels forts rumors de crisi amb la seva dona Irene Rosales, sembla que ara també s'ha distanciat dels seus germans.

Segons informava Terelu Campos a Sálvame, la relació entre el Dj i Fran Rivera no passa pel seu millor moment. «Les informacions que a mi m'arriben és que la relació de Fran i Kiko no és bona, ell està molt distant», confirmava la filla de María Teresa Campos.

Potser l'actitud que ha tingut Kiko amb Isabel Pantoja hagi desembocat en aquest distanciament. «Hi ha alguna cosa que ha passat que els ha distanciat».

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko Rivera no va deixar en molt bon lloc la seva mare al programa de Jesús Calleja. | Europa Press
 

I és que el Dj prometia recuperar les pertinences del seu pare, però ha perdut la seva pròpia batalla.

Mentrestant, la situació segueix molt freda i distant entre la cantant i el seu 'petit de l'ànima'. «No té cap relació amb els seus fills perquè tota la relació que té amb ells la transmeten a la televisió».

«Amb Isa sí que hi té relació, però ja sabeu que a ella li agrada intimitat i no li agrada s'expliqui que cada cosa que fa», replicava Anabel Pantoja alhora.

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Fran Rivera ha carregat contra Isabel Pantoja. | GTRES
 

Fa poc, Fran reconeixia obertament en un programa de televisió que ja donava per perduda la possibilitat de poder recuperar les pertinences de Paquirri.

«Ha prescrit, judicialment és impossible», al·legava el fill de Carmina Ordoñez. I és que sembla que tant ell com el seu germà Cayetano han acabat tirant la tovallola amb la cantant.

Fran Rivera carrega sense pietat contra Isabel Pantoja

A més, Fran assegurava que no pensava portar el seu germà Kiko als jutjats. «No portaré el meu germà a un jutjat. Ara no. Que se sàpiga qui és cadascú», sentenciava el torero.

Encara que sí que carregava amb duresa contra Isabel Pantoja. «Aquesta persona no estimava el meu pare, però a més, amb el pas dels anys, s'alegrava…»

«Jo no he parlat durant molts anys, amb l'esperança que això ens ajudés a obtenir alguna cosa». La possibilitat de recuperar alguna cosa segueix a les mans de Kiko, que segueix sense prendre accions contra la seva mare.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Fran Rivera
Fran Rivera no és capaç de perdonar Isabel Pantoja. | GTRES
 

I el que fa més mal a Fran és que Pantoja no s'hagi molestat ni tan sols a cuidar les pertinences del seu pare o a mantenir-les en bon estat.

«Si no s'hagués casat amb el meu pare no s'hauria convertit en qui és ara. N'estic segur, vaja», l'atacava.

«A la meva mare li va fer molt de mal no aconseguir res per a nosaltres», sostenia. «El pitjor és que no ho ha cuidat. Ho sé perquè m'ho han explicat. El majoral em va dir que s'estaven menjant les coses les rates i que estava tot podrit».

Respecte a la seva relació amb el seu germà, el fill gran de Paquirri explicava que «han estat molt de temps separats. A més, que han passat coses que ens han separat encara que estiguéssim veient-nos».

«Kiko ha hagut de fer front a coses molt dures. Ell és bona gent i té molt de mèrit», deia sobre el Dj.

I fins i tot donava la cara respecte a les declaracions fetes contra la seva mare. «Aquest país és molt hipòcrita. Si el meu pare s'ha portat malament, s'ha portat malament, és igual que siguin família».

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales i Kiko Rivera han passat per moltes coses junts. | CatalunyaDiari
 

La relació de Kiko Rivera i Irene Rosales, en perill

Per si aquest nou front obert amb el seu germà no fos suficient, Kiko tampoc no està passant per la seva millor etapa en el seu matrimoni.

Uns vídeos força compromesos del Dj podrien posar potes enlaire la seva relació, i és que li hauria estat infidel novament a Irene Rosales.