Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera, tancat a la seva habitació en descobrir les intencions d'Irene Rosales

Kiko ha hagut de prendre mesures

Kiko Rivera sap com és el moment que està travessant la família, per això ha pres una decisió sense retorn. Considera que ha arribat el moment de descansar i ha marxat fora del país amb els seus tres fills. També l'acompanya Irene Rosales, que ha esdevingut un suport fonamental per al DJ i el seu nou entorn.

Kiko Rivera ha decidit envoltar-se de persones que no porten els seus cognoms perquè creu que és l'única manera de deixar de patir. Pensava que les seves vacances serien idíl·liques, però s'ha equivocat i ara no hi pot fer res per solucionar-ho. L'únic que se li ha acudit és tancar-se a l'habitació de l'hotel, ja que la seva dona no pensa canviar de plans.

Kiko Rivera amb un mocador al cap.
Kiko Rivera, tancat a l'habitació per un problema greu | Instagram

Kiko ha revelat que la seva dona té intenció de gaudir del sol i la platja, però ell no pot seguir el ritme perquè ha tingut un problema. «Va passar el que havia de passar, m'ha donat una insolació», ha començat dient molt afectat a les seves xarxes socials. «Després d'esmorzar m'he començat a trobar malament i veieu que estic molt cremat, així que he hagut de venir a l'habitació».

Kiko estava molt il·lusionat perquè feia temps que no gaudia dels seus tres fills, ja que el gran viu força lluny. Recordem que el sevillà va tenir el seu primer nadó amb Jessica Bueno, una model de qui es va enamorar a Supervivientes 2012. La relació no va arribar a bon port, però han aconseguit mantenir un tracte cordial pel bé del menor.

Rivera està al corrent de què està passant a la seva família i sap que el seu cosí Antonio Canales ha tingut un accident molt greu. El torero ha patit un accident a Ciudad Real que ha estat força aparatós, però per sort tot està controlat. Els metges han fet una feina excel·lent i la seva recuperació avança a passos de gegant.

Foto de Kiko Rivera.
Kiko Rivera coneix la situació del seu cosí, Antonio Canales | Instagram

Kiko Rivera coneix els sentiments de la seva dona

Kiko sap que la mare de les seves filles té molt de talent, de fet va estar un temps treballant a Telecinco i era una col·laboradora brillant. El problema és que la família Pantoja va començar a donar problemes i ella havia d'explicar massa coses. No és amiga del conflicte, per això va abandonar el seu lloc i va començar a crear projectes a les xarxes socials.

Rivera entén que els mitjans d'ell i d'Irene, però exigeix respecte perquè ella ha decidit no saber res de la televisió. Continua tenint molts amics a Mediaset, tot i que creu que tornar seria un error perquè els seus detractors no han desaparegut. Hi ha qui l'acusa de ser la responsable de la ruptura entre el DJ i la seva mare, cosa que no s'ajusta a la veritat.

La influencer ha desaparegut de la petita pantalla, però continua col·laborant amb la premsa del cor de manera puntual. Concedeix entrevistes a Lecturas, la seva publicació de capçalera, per deixar clar que el que expliquen no sempre és cert. Està cansada que l'assenyalin per coses que no ha fet i no sap què fer per frenar aquesta tendència.

Kiko Rivera està mirant pel bé dels seus fills

Kiko passarà gran part de les vacances dins del seu dormitori, però vol que els seus fills gaudeixin del complex hoteler. Irene Rosales se n'encarregarà, encara que el temps no els acompanya perquè ha començat a ploure de manera desmesurada. Mullant-nos, però feliç perquè si jo vaig de viatge ha de ploure», ha comentat la sevillana.

Irene Rosales
Irene Rosales i Kiko Rivera es tenen l'un a l'altre | Gtres

Rivera prefereix estar lluny dels escàndols perquè sap que no té tant de poder com abans, certs periodistes li han donat l'esquena. La seva germana Isa s'ha quedat amb la millor part del pastís, perquè ha demostrat ser realment responsable. La jove no tenia bona fama en el passat, però actualment és una de les cares més amables de la seva família.