La catalana Laura Fa protagonitza un tens incident a l'Estació de Sants

La periodista ha explicat la seva situació a través de les xarxes

La periodista catalana Laura Fa amb el seu telèfon mòbil al plató de 'Sálvame'
Laura Fa ha viscut una tensa situació en la farmàcia de l'estació de Sants | Lecturas

Laura Fa ha tingut un tens enfrontament amb una farmàcia de Barcelona. La periodista ha recorregut a les xarxes per explicar una situació que ha viscut a l’Estació de Sants, on l’esperava un viatge en AVE cap a Madrid per gravar una nova entrega de ‘Sálvame’.

Ella mateixa explicava l’anècdota a través de les seves històries d’Instagram. Laura Fa havia de realitzar un viatge des de l’Estació de Sants de Barcelona, però aquell matí s’havia aixecat amb infecció d’orina. No era el primer cop que li succeïa, així que sabia de bon grau que aquell era el seu diagnòstic.

Laura Fa contra els farmacèutics de l’Estació de Sants

El problema va començar quan la col·laboradora va trucar al seu ginecòleg per informar que no podria concertar una visita amb ell perquè s’anava de viatge, però necessitava una recepta per mitigar el dolor. «Em va dir que no em preocupés, que anés a una farmàcia a explicar la situació i ell enviaria la recepta quan arribés al despatx, perquè en aquell moment es trobava a casa».

Decidida i amb el dolor que suposa una infecció d’aquesta mena, Laura Fa va encaminar-se a la farmàcia d’estació de Sants per explicar-li el seu problema. La seva sorpresa va arribar quan els farmacèutics van assegurar-li que no podia obtenir ‘Monurol 3’, medicament que s’utilitza per a la seva situació, sense una recepta del metge.

Laura Fa queixant-se sobre el tracte rebut a la farmàcia de l'estació de Sants de Barcelona per la seva infecció d'orina (21 juliol 2020)
La periodista ha explicat que els farmacèutics van negar-li qualsevol mena d'ajuda | Instagram

«Entenc perfectament que no es venguin medicaments sense recepta. Però aquest no era el meu cas. La recepta la tindrien. Era qüestió de bona voluntat i interès a ajudar-me», es queixava la periodista públicament. «La urgència era meva i la que volia fer una excepcionalitat era jo, ho sé», afirma als seus seguidors d’Instagram. «Però no podia fer-ho d’una altra manera».

Tensa resposta per part de la farmàcia catalana

Hores després d’explicar aquest tens enfrontament, Fa tornava a Instagram per anunciar que la farmàcia en qüestió s’havia posat en contacte amb ella. Lluny de demanar perdó per la situació, la periodista explica que «estan fent veure que he intentat cometre alguna il·legalitat i intenten deixar-me malament a mi».

Finalment, però, la catalana ha optat per ironitzar amb el moment i acabar la tensió entre ella i el gremi farmacèutic: «Jo necessitava que m’ajudessin i ells no han volgut. Però ja està, no passa res! Jo no tenia la recepta i ells no han volgut facilitar-me res ni trobar una solució. He demanat si podien ajudar-me d’alguna manera i m’han dit que no».

Així, tranquil·la i relaxada des d’un sofà, la periodista es dirigia directament a la farmàcia de l’estació de Sants: «No m’heu ajudat i la culpa era meva. Fi. Ja està, és una farmàcia que no ajuda si hi ha un cas excepcional».


Comentaris
montserrat Rajadell
faig de guia turistica i una vegda una senyora em va caure a l'autocar i es va fer una ferida que li sortia sang. Vaig anar a la primera farmácia que vaig trovar. esta a Diagobal_lepanto a comprar unes gasses i un esparadrap. i la farmaceutica ni em va voler ajudar a tallar la gassa!! una vergonya!
lidia
són esclaus dels protocols i de les normes,i incapaços de buscar solucions.Però també n'hi ha que són tot el contrari.Fa uns anys un cap de setmana a l'Escala necessitava medicació i no en tenia.Amb el farmacèutic vam arribar a un acord: ell em va donar les pastilles justes per al cap de setmana i va em va guardar la resta de la capça, a la setmana següent jo li vaig portar les receptes i ell em va donar la cap´ça amb tota la resta de pastilles restants. L'hi he agraït sempre més.

envia el comentari