La catalana Laura Fa somrient en una imatge del seu Instagram

Laura Fa deixa en evidència a Lydia Lozano: «No ho havia de fer»

La tertuliana catalana critica que Lydia Lozano no demani perdó a Rocío Carrasco

Tots els dilluns, algun dels tertulians de 'Sálvame' ha estat el focus d'atenció després de rebre una punyalada per l'esquena. Aquest dilluns ha tornat a passar i en aquest cas, la traïció l'ha tornat a protagonitzar Laura Fa

Laura Fa ha criticat en més d'una ocasió a Lydia Lozano i per aquest motiu, no mantenen una bona relació. És més, el 2 de juny, durant l'entrevista a Rocío Carrasco, Lydia Lozano va tenir una actitud que ha estat molt criticada per la periodista catalana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquesta ocasió, Laura no s'ha tallat ni un pèl i ha parlat sobre Lydia Lozano en un directe a les xarxes socials i en un article publicat en català. Així doncs, aquest dilluns, 7 de juny, les dues periodistes han tornat ha enfrontar-se i no han deixat indiferent a ningú.

El nou 'zasca' de la catalana a la periodista de Telecinco

Laura Fa ha carregat amb duresa contra la veterana col·laboradora de Telecinco per la seva actitud durant l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Durant l'entrevista, Lydia Lozano li va retreure a Rocío Carrasco que no li tragués «la bena dels ulls» el dia en què van xerrar durant 45 minuts.

«No entenc que no li demanés perdó, i per a mi demanar perdó és el que va fer Kiko Hernández», afirma Laura Fa. «La vaig veure més preocupada per la situació que per empatitzar amb Rocío Carrasco», adverteix en el directe d'Instagram amb Nuria Marín.

«És un article en el qual parlo de la seva feina, no la critico com a persona»

Laura Fa critica que Lydia li digués a Rocío Carrasco que no la considera «una dona manipulable». Per a ella, «tots som manipulables», manifesta la periodista. A més, la periodista de Badalona assegura que Lydia hauria de demanar-li perdó a Carrasco.La canària ha admès que estava «molt nerviosa» per tenir al davant a Rocío Carrasco. «No li hauria d'haver dit res sobre la bena dels ulls». Malgrat tot, no compren les crítiques de la catalana.

«Diu que és prescindible, que és una porqueria de periodista», critica Laura Fa. I puntualitza el següent: «És un article en el qual parlo de la seva feina, no la critico com a persona», confessa la col·laboradora de Telecinco fent referència a l'article que ha publicat parlant de Lydia Lozano.

«No ho faig per mal rotllo, ja que no em cal anar amb peus de plom perquè tampoc em perdonarà». Amb tot això, sembla que les col·laborades no tenen cap intenció de recuperar la relació. «La nostra relació és un camí de no retorn i m'ha fet molt mal», lamenta Lydia Lozano.