Rocío Carrasco

Rocío Carrasco no va autoritzar ningú: nou cop per a Antonio David

S'ha descobert que Antonio David Flores va prendre una decisió sobre la seva filla sense el consentiment de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ara mateix és la protagonista de la premsa rosa. I és que la seva sèrie documental ha tret a la llum el calvari que ha patit durant els últims vint anys El responsable? El seu exmarit, Antonio David Flores.

En la producció es parla de maltractaments i de mentides. És més, fins i tot que ell li ha arrabassat els seus fills, Rocío i David. I tot això, al seu torn, indirectament està destapant altres informacions. D'aquí que ara s'hagi descobert que la primogènita de la parella va fer una cosa sense el consentiment de la seva mare. En concret, va rebre tres sagraments alhora sense que Rociíto ho autoritzés.

La filla de Rocío Jurado no va donar permís per a la cerimònia religiosa de la seva primogènita

Olga Moreno, l'actual esposa d'Antonio David Flores, ha parlat a 'Supervivientes' d'aquest acte religiós. Ha dit que vol batejar el fill del seu marit ja que la germana d'aquest ja va prendre sagrament. Concretament, ha explicat que la jove llavors tenia 15 anys. I que ella va decidir batejar-se, fer la comunió i la confirmació el mateix dia.

Aleshores, a 'El programa d'AR' van demanar a Rocío Flores queparlés del tema. I ella va donar una resposta molt clara i directa. Va dir que la seva mare no havia anat a la cerimònia perquè no havia volgut.

No obstant això, potser aquestes dades no són del tot certes. Possiblement, Rocío Carrasco no sabia ni que es feia aquest acte. I és que llavors hi havia una gran 'tensió' entre ella i la seva primogènita i no va autoritzar que es dugués a terme la cerimònia.

El programa 'Ya es mediodía' ha revelat tots els detalls d'aquest acte religiós. I segur que a partir d'ara se'n parlarà molt.

Dades de la cita a la qual no va assistir la protagonista de la sèrie

En l'esmentat espai de Telecinco s'ha donat a conèixer que aquest esdeveniment religiós va tenir lloc el 15 de maig de 2012, uns mesos abans que Rocío Carrasco fos agredida per la seva filla. Així mateix, cal recordar que aleshores Antonio David estava demanant la custòdia de la llavors menor d'edat.

De la mateixa manera, s'ha revelat que a l'acte hi van acudir diversos familiars de la jove. I també amics del seu pare i d'Olga, com el cantant Pitingo. I després tots junts van celebrar la presa dels sagraments en una rostidoria.

En aquest punt, la col·laboradora Alba Carrillo ha decidit intervenir. Ha fet unes matisacions: «El pare no va demanar autorització a la mare i no la va convidar».

Tot seguit s'han emès imatges de l'esdeveniment, on s'ha pogut veure Rocío Flores amb un vestit estampat i acompanyada del seu progenitor. És més, queda palesa la complicitat que hi ha entre els dos.

Aquest vídeo ha fet esclatar els col·laboradors de 'Ya es mediodía' contra la jove. Aquesta ha dit que no es recordava de la cerimònia, però no se l'han cregut. I també han carregat contra Antonio David.

Miguel Ángel Nicolás ha explicat que al seu moment aquestes instantànies no es van vendre perquè Antonio David Flores va dir que la seva filla era menor. I llavors Carrillo ha esclatat: «Em tronxo. Amb tot el que ha venut quan els nens eren menors... ». 

És més, ha afegit: «Això ho devia dir perquè ho estava acabant de negociar i al final no ho va tancar. O perquè no tenia l'autorització de la mare i volia fer-ho d'amagat».

No obstant això, Sonsoles Ónega ha intervingut per a aclarir el tema del permís. Pel que sembla, una diputada del PP els ha explicat que no es necessita l'autorització dels dos progenitors per a rebre els sagraments.

Sigui com sigui, aquesta informació torna a deixar en dubte l'excol·laborador de 'Sálvame'. Queda palès que un cop més va prendre decisions sobre els seus fills sense comptar amb la mare d'ells.