Fotografía de Laura Escanes publicada en su cuenta de Instagram el 21 de febrero de 2020

Laura Escanes es desfoga destapant el que hi ha darrere del seu treball

Arran de la seva recent maternitat, la dona de Risto Mejide es replanteja la seva carrera professional

Laura Escanes és una de les influencers més importants del nostre país. Amb més de 1,5 milions de seguidors, la dona de Risto Mejide ha aconseguit amb esforç i dedicació poder viure el somni a què aspiren moltes adolescents. No obstant això, no tot és or el que llueix i Laura Escanes ha reflexionat  sobre el seu futur  en el món de les influencers.

La maternitat aporta moltes coses bones i fa que les prioritats en la vida canviïn, això mateix és el que li ha passat a Laura que ara veu amb uns altres ulls la seva vida professional i ha confessat als seus seguidors els seus pensaments  sobre com se sent i sobre la seva idea de replantejar la seva feina.

«Estic morta, me'n vaig a dormir ja... Us volia agrair tots els missatges, quan dic aquestes coses, no ho dic perquè m'animeu ni de bon tros, també vull normalitzar que tots podem tenir dies dolents» començava dient Laura Escanes als seus fans.

La dona de Risto Mejide s'ha sincerat demostrant que no sempre és tot tan meravellós com es pinta. «No per això vull dir que la nostra vida sigui desastrosa  o no siguem feliços... simplement, dies ximples els tenim tots, i està bé mostrar aquesta dosi de realitat».

Enmig de la seva reflexió, Laura Escanes explicava el que realment opina sobre el món de les influencers. «De vegades, tant Instagram, tant aparentar o tant postureo, tanta felicitat, atabala una mica» tot i que admet que és «la primera a compartir dies feliços i que siguin bonics, però també està aquesta pressió d'haver d'estar bé... perquè clar, són les xarxes socials, i no vas a mostrar-te trist ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Escanes és conscient que la maternitat l'ha canviat i que ara no té res a veure amb altres companyes de professió. «Segurament no tinc la vida dels meus altres companys, en el sentit que la meva vida ha canviat molt arran de ser mare i no me'n penedeixo per res, estic feliç amb la meva vida. A vegades penso, 'què pinto jo aquí, a les xarxes socials?'».

Però malgrat tot l'esgotament que li suposa la seva feina com influencer, Laura Escanes té clar que seguirà compartint la seva vida amb els seus seguidors encara que no sempre siguin tan meravellosa com hauria de ser. «Però després penso que per què no, mostro coses del meu dia a dia i està bé mostrar aquestes coses».