Laura Escanes i Risto van anunciar fa unes setmanes que esperen una criatura

Laura Escanes mostra el seu ventre d’embarassada a Instagram

La parella de Risto Mejide ha parlat sobre els primers símptomes típics

Fa molt poc que la parella Escanes-Risto va fer pública la notícia que estaven esperant el seu primer fill. Tot i que no volien revelar la notícia tan aviat, es van veure obligats a fer-ho perquè un mitjà de comunicació, de forma inesperada, va filtrar la notícia que la parella esperava una criatura. Quelcom que, com és evident, va precipitar les coses fins a límits insospitats i ara la mateixa Escanes ja informa sobre el seu embaràs a les xarxes

Escanes ensenya als seus seguidors la seva panxa incipient

Quan la parella va publicar la notícia a Instagram, Laura feia poc més de 12 setmanes que estava embarassada. Des de llavors la influencer ha volgut compartir amb els seus seguidors els canvis pels quals està passant i el seu progrés.

  • També et pot interessar:  Surten a la llum els detalls més curiosos de la boda de Risto Mejide i Laura Escanes

Recordem que Laura Escanes té 22 anys, i que malgrat les crítiques que ha rebut per ser tan jove, l’escriptora no té cap inconvenient en parlar de la il·lusió que li dóna aquesta nova etapa i de veure com el seu cos canvia cada dia.

De fet, mitjançant els stories d’Instagram, ens ha ensenyat la seva panxa per veure com va canviant: «Encara no es veu res jejeje però em miro la panxa cada dia per veure si comença a créixer. El que sí que noto és que quan com que s’infla molt més que abans», explica la parella de Risto Mejide.

Laura Escanes ens ensenya el seu ventre d'embarassada
Laura Escanes ens ensenya el seu ventre d'embarassada | INSTAGRAM (@LAURAESCANES)

 

Un dels seus capritxos és la rebosteria

Sembla que els capritxos comencen a fer-li efecte, i és que Escanes s’ha decantat per la rebosteria i ha compartit amb nosaltres un pa de pessic casolà, molt satisfeta amb el seu resultat.

«Aquí està el pa de pessic! Té una pinta! Se m’ha destrossat una mica quan l’he tret del motlle. Té molt bona pinta i està boníssim, que ja l’he tastat», escrivia l’escriptora sota la imatge publicada.

El pa de pessic d'Escanes
El pa de pessic d'Escanes | INSTAGRAM (@LAURAESCANES)

 

Alguns marejos i nàusees

A més dels seus capritxos, Laura Escanes ha volgut parlar sobre els símptomes que està sentit en aquests primers mesos d’embaràs: «Dir-vos que estic molt bé, molt feliç, una mica fluixa amb marejos i nàusees. Estic en el primer trimestre és normal ,però estic molt feliç i volia donar-vos les gràcies a tots».

 

El fill de Risto Mejide té una molt bona relació amb Laura

Mentre que Risto ja és pare d’un nen de 9 anys, Julio, que va tenir amb la seva anterior relació amb la presentadora Ruth Jiménez, per a Escanes serà el seu primer fill, i està vivint l’experiència amb molta il·lusió.

El petit de 9 anys té una molt bona relació amb la dona de Risto, i per les imatges compartides sembla que està també molt entusiasmat amb l’arribada d’un germà petit.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felices los 4. #toelrrato

 

  • També pots llegir:  Laura Escanes i Risto Mejide obren les portes de la seva espectacular casa