Laura Escanes posant en un photocall

Laura Escanes i Risto Mejide fan les maletes

El matrimoni decideix canviar de casa per a sorpresa de tothom: «Se'ns quedava una mica justa»

Una de les parelles més polèmiques del món del cor, i que segueix sent una de les més criticades, ha decidit prendre una decisió molt important en la seva relació i en la seva convivència. La veritat és que la situació que vivien Laura Escanes i Risto Mejide era insostenible i han buscat el moment perfecte per fer aquest pas. De fet, serà en els pròxims dies quan, per fi, es mudin de casa.

El matrimoni, que viu a cavall entre Barcelona i Madrid, ha escollit aquest moment per fer el canvi, que tant de temps portaven buscant. Necessitaven començar una nova etapa i acomodar a tota la família. La 'influencer' ha explicat a Instagram que estan molt emocionats per començar aquesta nova aventura. També ha confessat al seu milió i mig de seguidors que tenien al cap aquest pla des de feia molt de temps.

Per exigència de les seves respectives feines, la parella disposa de dues cases: una a la ciutat comtal i una altra a la capital. I la casa de Madrid és la que es queda petita després de l'arribada de Roma a les seves vides. «Se'ns quedava una mica justa», han estat les paraules de Laura.

El matrimoni canvia de casa

En aquesta casa solen residir els quatre: Risto, Laura, Roma i Julio, el fill de l'anterior parella del publicista, i necessiten més espai per poder seguir vivint els quatre amb tota la tranquil·litat del món. «Estant aquí tots, amb Roma inclosa, era tot més incòmode i entre setmana no estem junts per la logística», la qual cosa no estaven disposats a seguir suportant, atès que tots dos es trobaven a faltar en els moments de separació (accentuats des de l'arribada de la petita).

Així com ha explicat la model «podent estar junts canvien moltes coses» amb una veu que denotava enorme alegria, però que no ha revelat la data exacta d'aquesta mudança. «A veure com avança tota aquesta situació per poder fer els canvis ràpidament», ha aclarit.