Laura Escanes parla sobre una traïció que va patir abans de conèixer a Risto

La influencer ha explicat una història que li va fer molt de mal en el seu dia

Laura Escanes
Laura Escanes parla sobre un moment complicat que va patir fa uns anys   | INSTAGRAM (@LAURAESCANES)

Laura Escanes, abans de conèixer a Risto Mejide ja havia experimentat el que era l'amor amb Ferrán Regaña, un noi que va conèixer quan estiuejava a Tossa de Mar.

  

Malgrat que va ser el seu amor adolescent, Laura Escanes no guarda bon record d'aquesta relació i així ho ha volgut donar a conèixer ella mateixa. Segons ha narrat la influencer, en un d'aquests estius va patir una forta traïció per part dels quals creia que eren els seus amics.

  

Laura passava un dia de platja al costat dels seus amics, però en un moment del dia la influencer va anar a banyar-se ella sola, instant en el qual aquests li van xafardejar el mòbil. En aquest telèfon Laura tenia diverses fotografies pujades de to que els seus amics no van dubtar a reenviar a diversos contactes.

Laura Escanes va estar tancada durant uns dies

Avergonyida després de veure distribuïdes les seves fotos per tot el poble, Laura va romandre durant mesos tancada a la seva casa. Això va suposar el fi de la relació d'amistat amb algun d'aquests amics. Després d'aquesta traïció i de la ruptura del seu nuvi en aquells dies, la vida ha sabut donar-li a Laura un romanç carregat de felicitat al costat de Risto Mejide, acompanyat del naixement de la seva filla.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari