Possible ruptura de Blanca Suárez i Mario Casas

Cap dels dos pengen fotografies junts a les xarxes socials

Blanca Suárez i Mario Casas
Blanca Suárez i Mario Casas podrien haver tallat  | CatalunyaDiari.cat

La relació entre Blanca Suárez i Mario Casas podria haver tocat fons i s'hauria pogut acabar segons algunes proves que mostren les xarxes socials. Són molts els rumors que apunten a aquesta possible ruptura. Uns rumors que no cessen i que van cobrar encara més força el passat 21 d'octubre. Aquesta data coincideix amb l'aniversari de l'actriu, dia de celebració on no va aparèixer cap felicitació pública de Mario Casas.

Cap felicitació d'aniversari

  Tot i això, encara hi ha més pistes sobre el rumor de ruptura, i és que no hi ha proves ni constància que hagin passat aquest dia junts. Casas es trobava gravant la seva última pel·lícula a Barcelona i Suárez a Madrid. Avui dia les xarxes socials ensenyen més del que un vol mostrar, i més en el món dels famosos. L'última vegada que es va veure a la parella en públic va ser al juliol i fins i tot ells van penjar unes imatges en Instagram.

  

Mai s'han amagat de cara al 'què diran?'. De París van passar a Atenes i des de llavors se'ls ha perdut la pista. A més, els seguidors troben a faltar un 'm'agrada' en les imatges, i és que des que han saltat les alarmes tampoc han creuat cap mena d'interacció.

També et pot interessar...


Comentaris
Stefan
Ufffff Que gran Noticia, sois unos Cracks !!! Ja jaaaaaa

envia el comentari