Marc Bartra i Melissa Jiménez tornen a ser pares per tercer cop

El tercer fill de la parella és un nen i es dirà Max

Una de les parelles del moment, la periodista Melissa Jiménez i el futbolista Marc Bartra acaben de ser pares del seu tercer fill. Ha estat el mateix futbolista l'encarregat de compartir la bona notícia.

  

El català Marc Bartra ha revelat que Max serà el nom del seu fill. «Avui hem complert un altre somni en la nostra vida. Max Bartra Jiménez ja està amb nosaltres! Tot ha sortit molt bé», ha compartit el central del Betis, després que la seva dona donés a llum. D'aquesta manera, la parella augmenta la seva família, donant a Gala i Abril un germanet.

Melissa volia una família nombrosa

L'exblaugrana ha tingut unes paraules molt boniques cap a la seva dona i mare dels seus tres fills. «Meli és una campiona. Cada dia t'admiro més». La periodista és una comentarista especialista de MotoGP, treball que l'apassiona, tot i que de moment el té apartat per dedicar-se als seus fills.  Amb el naixement de Max, Melissa pretén criar els seus fills de la mateixa manera, ja que la diferencia d'edat és curta, amb l'objectiu de tornar algun dia a treballar en el campionat del món de MotoGP. «Sempre m'havia agradat tenir una família àmplia, ja que només tinc una germana i per a mi és fonamental», confessava la feliç mare.

De Dortmund a Sevilla

Actualment, tots dos viuen a Sevilla, ciutat on es van instal·lar després del fitxatge del futbolista pel Betis. Abans de l'arribada al club del Benito Villamarín, la parella va passar dos anys a Alemanya, ja que Bartra va jugar al Borussia Dortmund, un dels equips més importants de la lliga alemanya. De moment,  el central té contracte amb el Betis, i sembla que tots dos es quedaran un temps a la ciutat andalusa,  de la qual han confessat estar enamorats.

També et pot interessar...