Laura Matamoros en un primer pla mirant a càmera

Laura, filla de Kiko Matamoros, revela la veritat sobre l'últim embaràs: «Vull plorar»

Laura Matamoros ha explicat com està després de tenir el seu segon fill

Aquest dilluns, Laura Matamoros va donar a llum el seu segon fill, Benjamín, que alhora és net de Kiko Matamoros. Encara des de l'hospital, la influencer ha detallat com va anar el part.

«És preciós no, el següent. És igual que el Mati, però més moreno. No sabia s'assemblaria tant a ell, i el part ha anat molt bé», ha revelat la filla de Kiko Matamoros.

Després d'aquestes primeres paraules, Laura ha agraït a tot l'equip mèdic les facilitats que li han donat aquests dies. «M'ha atès un dels millors equips, i sense ells tot hauria sigut molt diferent, res a veure amb l'experiència del primer part. Tot superbonic i al·lucinant», ha declarat.

Laura Matamoros, emocionada pel naixement de Benjamín, el seu segon fill

A més, Laura ha fet humor en referència a la maternitat. «Podria dir que m'encantaria tenir fills cada any, però no, no us espanteu, que no serà així», ha dit irònicament.

«He passat molt bona nit. Una mica de dolor i maldecap, però res fora del normal, i més sent el segon part. Tinc aquí al costat el meu bebè i vull plorar. Estic supercontenta amb aquesta coseta», ha dit orgullosa sobre Benjamín, i al mateix temps el mostrava als seus seguidors.

Laura Matamoros i Benji Aparicio de vacances a Eivissa
Laura Matamoros i Benji Aparicio han tingut el seu segon fill, Benjamín | GTRES

Laura té una relació amb Benji Aparicio des del 2016. Matías, el primer fill que van tenir, va néixer el maig del 2018. I la veritat és que la parella, tot i alguna crisi forta que va acabar trencant la relació temporalment, estan més units que mai després del naixement del seu segon fill.

Kiko Matamoros, pletòric de ser avi per segona vegada

Kiko Matamoros estava contentíssim quan va saber que havia sigut avi per segona vegada, i això malgrat haver entrat a la llista de morosos d'Hisenda. «He vist la meva filla, el pare i el meu net. Ha sigut un regalàs. Jo volia que nasqués el mateix dia que jo. Portava tot el dia atacat, i he vist la meva filla molt feliç», confessava emocionat.

«L'ha atès una unitat especialitzada en parts, i no ha tingut dolors ni gaires molèsties. Està estupenda, i tant de bo torni a casa com més aviat millor, perquè ara, amb això de la covid, les visites estan molt restringides», revelava sobre Laura Matamoros.

El col·laborador de Telecinco va agrair els nombrosos missatges de felicitació que havia rebut després del naixement del seu net. «Gràcies a tots els que m'heu escrit, als companys, a l'equip i a tothom. És un dia molt especial», ha reconegut.

«Si s'assembla a la mare, tindrà coses meves, però que es quedi amb les bones i que no cometi els mateixos errors que jo. Sobretot, que sigui bona persona, això és el que vull, i que sigui feliç», ha comentat el tertulià.

«Com vols que sigui el Benjamín?»

Nuria Marín ha preguntat a Kiko Matamoros si ha enviat algun missatge al bebè. «Telepàticament, sí. Li he dit: "benvingut a Madrid" i que se senti sempre orgullós de les seves arrels, en tots els sentits. M'agradaria que se sentís orgullós de ser madrileny, de ser espanyol», ha sentenciat.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros està molt content de tornar a ser avi | GTRES

«Vull que hereti la meva raça, descendent d'esclaus negres i africans de Cuba. Crec que això ens ha donat a tots un plus de fermesa davant les dificultats. I que es dediqui al que li doni la gana. Si és una activitat intel·lectual, molt millor, però vaja, que si ha de picar pedra, també», ha finalitzat.